Дамски къси панталони Adidas

1 - 6 от 6

Adidas дамски къси панталони - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще намерите голям избор от дамски къси панталони Adidas. Материята и кройката, от която са направени късите панталони, са съобразени за целта на ползване. Също така според вида ползване се определят системите и технологиите. Да не забравяме от марката освен, че залагат на добре измислените системи и технологии, но държат изключително много на качествените материали.

Системите и технологиите, които се използват за да имат по-голям ефект са:

  • Clima 365,
  • ClimaCool,
  • ClimaLite,
  • ClimaChill.

Дамските къси панталони Adidas са направени от супер лек и удобен за носене текстил, те могат да се използват за спорт, тренировки или в ежедневието. Логото на марката е щампирано от външната страна в долния край на единия крачол, като това може да е логото с трите линии или логото с трите листа Trefoil. Също не се пропуска да се отбележи със щампа с каква система или технология са дадените къси панталонки.

Видове, Модели и серии

Дамските къси панталони Adidas имат голямо разнообразие от видове и модели. Те могат да се ползват както за различни видове спорт и тренировка, така и за носене в ежедневието. Моделите, които са предназначени за бягане обикновено са с два слоя. Модела е Two in one и долната част е от полиестерна стягаща материя, а горната е по-свободна и е от различен вид текстил в повечето случай шушлякова материя. Всички дамски къси панталони са направени от добре подбран текстил, който да лек, удобен и да дава свобода на движението.

Моделите и сериите, които са най-често търсени от дамите са:

  • Design 2 Move
  • marathon 20
  • essentials
  • alphaskin
  • StellaSport
  • Two in one

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Дамските къси панталони Adidas са от висококачествени материи, леки и удобни кройки. Световния лидер за производството на спортни стоки предлага различни модели, десени и размери и всеки от тях може да съчетаете за постигане на уникална визия. Ние от Dress4less Ви предоставяме точните модели и кройки, които ще удовлетворят Вашите желание и нужди и в същото време Ви предлага изключително обслужване на високо ниво. Дамски къси панталони Adidas можете да намерите при нас на цени от 25лв до 40 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните стоки не трябва да имат остра и неприятна миризма. При производството им се следи за това да няма изкривени шевове и стърчащи кончета, а материята трябва да е приятна на допир.

Често задавани въпроси за Adidas:

Какви кройки се използват за дамските къси панталони на марка Adidas?

Моделите на марка Adidas са различни, повечето дамски модели са с кройка Slim fit, Regular fit или Compression fit. Това улеснява съчетанието на отделните модели и избирането на нови.

Всеки от моделите ли има джобове?

Повечето от моделите на късите панталони имат два странични джоба, които се закопчават с цип. Може да се свържете с нас за допълнителна информация относно спецификите на отделните модели.

Защо дамските къси панталони на марка Adidas, нямат регулируеми връзки?

Голяма част от моделите на Adidas имат регулируеми връзки за повече комфорт. Моделите, които нямат връзки имат широк еластичен колан, който пасва на талията и не позволява да се измества по време на движение.

Виж повече