Дамски поли Adidas

Adidas дамски поли - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще намерите голям избор от дамски къси панталони Adidas. Материята и кройката, от която са направени късите панталони, са съобразени за целта на ползване. Също така според вида ползване се определят системите и технологиите. Да не забравяме от марката освен, че залагат на добре измислените системи и технологии, но държат изключително много на качествените материали.

Системите и технологиите, които се използват за да имат по-голям ефект са:

  • Clima 365,
  • ClimaCool,
  • ClimaLite,
  • ClimaChill.

Дамските къси панталони Adidas са направени от супер лек и удобен за носене текстил, те могат да се използват за спорт, тренировки или в ежедневието. Логото на марката е щампирано от външната страна в долния край на единия крачол, като това може да е логото с трите линии или логото с трите листа Trefoil. Също не се пропуска да се отбележи със щампа с каква система или технология са дадените къси панталонки.

Видове, Модели и серии

Дамските къси панталони Adidas имат голямо разнообразие от видове и модели. Те могат да се ползват както за различни видове спорт и тренировка, така и за носене в ежедневието. Моделите, които са предназначени за бягане обикновено са с два слоя. Модела е Two in one и долната част е от полиестерна стягаща материя, а горната е по-свободна и е от различен вид текстил в повечето случай шушлякова материя. Всички дамски къси панталони са направени от добре подбран текстил, който да лек, удобен и да дава свобода на движението.

Моделите и сериите, които са най-често търсени от дамите са:

  • Design 2 Move
  • marathon 20
  • essentials
  • alphaskin
  • StellaSport
  • Two in one

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Дамските къси панталони Adidas са от висококачествени материи, леки и удобни кройки. Световния лидер за производството на спортни стоки предлага различни модели, десени и размери и всеки от тях може да съчетаете за постигане на уникална визия. Ние от Dress4less Ви предоставяме точните модели и кройки, които ще удовлетворят Вашите желание и нужди и в същото време Ви предлага изключително обслужване на високо ниво. Дамски къси панталони Adidas можете да намерите при нас на цени от 25лв до 40 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните стоки не трябва да имат остра и неприятна миризма. При производството им се следи за това да няма изкривени шевове и стърчащи кончета, а материята трябва да е приятна на допир.

Често задавани въпроси за Adidas:

Как да преценя кой размер пола на марката Adidas да поръчам?

Полите на марка Adidas си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Имат ли гаранция полите на марка Adidas и с каква продължителност?

Потребителят може да се възползва от правото си на гаранция по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Полите на Adidas стават ли за активно спортуване?

Повечето от моделите на полите на Adidas са подходящи за активен спорт. Използвани са технологии като ClimaLITE за поддържане на телсната температура при спортуване.

Дамските поли на марка Adidas имат ли регулируеми връзки?

Някои от моделите на полите имат регулируеми връзки, но поечето са с широк еластичен колан, който придържа полата при движение и спорт. Така полите могат да се използват не само за спорт, но и в ежедневието или за официални поводи.

Виж повече