Дамски сандали Adidas

Сандали
1 - 6 от 6

Ако търсите удобство по време на дългите разходки през лятната почивка, представяме ви спортните дамски сандали Adidas. Те са стабилни, устойчиви и снабдени с добре познатите ви системи. Подходящи са за съчетание със спортно облекло. Разгледайте тях, както и останалите ни продукти, в Dress4less. 

Дамски сандали Адидас

Източник на изображението: pexels.com

Качество и отличителни характеристики 

При всички дрехи, маратонки, аксесоари и сандали Adidas са използвани материали със високо качество. Изработката им е безгрешна, а дизайните подходящи за спортните дами, които обичат приключенията сред природата. 

В дамските сандали е добавена EVA пяна, която обещава комфорт. Подметката им е устойчива на всякакви натоварвания, така че не се отказвайте от дългите разходки. Това е благодарение на внедрените в тях технологии, които се грижат за стъпалата ви.

Логото на Адидас е друга отличителна характеристика. То е в класическите си дизайни - триъгълен или с три листа Trefoil. Обикновено е щампирано на горната лента на сандалите.

Видове

Сандалите Adidas наподобяват по вид добре познатите дамски чехли. Те са със спортен дизайн, подходящ за ежедневието. Подметката им е стабилна, а лентите в горната част държат крака на място. 

Сериите дамски сандали, които брандът предлага са няколко: 

  • Adilette Sandals
  • Terrex Cyprex
  • Terrex Hydroterra
  • Adilette Adventure

Дамски сандали Adidas

Източник на изображението: unsplash.com

Технологии зад производството им

Сандалите за жени от Adidas са предпочитани от дамите, когато имат забързано ежедневие или редовно ходят на походи. Те са леки, но стабилни. Снабдени са с технологии, преминали множество тестове, преди да станат част от сандалите. Най-известната от тях е CloudFoam, която представлява междинна EVA пяна, осигуряваща мекота при стъпване. 

Предимства

Сред предимствата на дамските сандали Adidas е високото им качество, което гарантира устойчивост и подкрепа дори при интензивно натоварване. Дизайнът им е практичен и комфортен, подходящ за ежедневието или за почивка край езерото. 

Както и повечето чехли и обувки на бранда, така и сандалите предлагат добро сцепление дори и на хлъзгави повърхности. Регулируемите каишки се закопчават лесно и позволяват стабилното захващане на сандала за крака. 

Няма как да не споменем и изработката им от рециклирани материали, които не замърсяват околната среда. 

Как да изберем подходящ модел?

Тъй като сандалите на Адидас са в спортен стил, изборът на подходящ модел не е трудна задача. Вземете под внимание единствено размера, дизайна и активностите, за които ще ги използвате. 

Например, ако сте любители на походите, сандалите от серията Terrex Cyrpex са идеалният избор. Те ще ви дадат нужната стабилност, докато сте на поредното приключение. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Изработката на оригиналните продукти на немския бранд е винаги перфектна. При нея липсват криви шевове и стърчащи конци, а самите сандали се усещат качествени и стабилни. 

Обърнете внимание и на логото - то трябва да е в класическите си дизайни и да е без добавени или премахнати елементи. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е магазин за спортни стоки, който вече над 10 години доставя висококачествени оригинални продукти на своите клиенти. Всички те са с достъпни цени и в богато разнообразие. 

Доставката на продуктите, закупени от нашия сайт, се доставят с опция за преглед и тест. Ако направите поръчка на стойност над 90 лева, тя ще се достави безплатно и за 1 работен ден. 30-дневният период за връщане ще е от полза за вас, ако не сте могли да пробвате веднага новите си сандали Adidas. Връщането е за ваша сметка. 

Заповядайте в някой от физическите ни магазини, намиращи се в по-големите градове на страната. Не забравяйте, че можете в реално време да следите наличността на желаните продукти в dress4less.bg. 

Дамски сандали Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Често задавани въпроси

Какво отличава дамските сандали на Адидас от останалите модели на пазара?

Изключително качествени, много стабилни и носещи удобство - това са дамските сандали Adidas. Техните регулируеми каишки ще се погрижат допълнително за вашия комфорт. 

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са както за разходки, така и за походи, благодарение на доброто сцепление. 

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията си отговаря. Изберете тази, която носите в ежедневието.

Виж повече