Дамски анцузи Adidas

1 - 5 от 5

Дамските анцузи вече не са част само от облеклото за спорт. Те са все по-голяма част от ежедневното облекло заради тяхното удобство. Голямо предимство са и множеството възможности за съчетания с различни модели дрехи. 

Adidas е бранд, отличаващ се със своите дизайни. Благодарение на това, дамските анцузи позволяват експерименти със стиловете. Тяхната визия не отстъпва на качеството. Можете да разгледате всички оригинални дамски анцузи Адидасв Dress4less. 

Дамски анцузи

Oтличителни характеристики 

Както всяко спортно облекло на световноизвестния бранд, така и дамските анцузи могат да се похвалят с висококачествената си изработка. Специалните системи са част от всеки един чифт, дарявайки спортистите с комфорт и лекота. 

Тъканите, използвани в изработката на анцузите, са приятни на допир и бързо отвеждат влагата. Това позволява охлаждане по време на спорт. 

Логото на Adidas е изключително разпознаваемо - триъгълно с три линии или Trefoil - с три листа. При класическите анцузи ще забележите и белите линии, позиционирани по дължината на крачола.

Видове

Разнообразие от модели, кройки и разцветки - това предлагат Adidas на своите почитателки. Дамските анцузи винаги са в крак с модата и отговарят на всеки стил. Те са създадени с внимание към спортистите и техните нужди. 

Дамите най-много харесват анцузите със стеснен крачол и тези с паднало дъно. 

Най-популярни са следните серии: 

  • essentials pants
  • tiro 19 training pants
  • bouclette pants
  • z.n.e. pants
  • ID Stadium Pants

Технологии зад производството им

Както при всяко спортно облекло на бранда, така и дамските анцузи са снабдени със специални системи. Преди да бъдат част от долнищата, те преминават множество тестове в реални условия, за да докажат своята ефективност. 

Ето и технологиите: 

  • ClimaLite
  • ClimaCool
  • ClimaChill

Те извеждат излишната пот и охлаждат тялото по време на спорт, предпазвайки го от прегряване. 

Adidas са помислили и за по-студените сезони, за да могат дамите да тренират спокойно, въпреки ниските температури. Тези анцузи са снабдени с технологиите ClimaWarm, ClimaProof и Terrex, които поддържат телесната температура и са водоотблъскващи

Дамски анцузи

Предимства

Производството на висококачествено и устойчиво спортно облекло е сред главните предимства на немския бранд. Това е и причината голяма част от професионалните спортисти да му се доверяват многократно. 

Системите, които са част от дамските анцузи, успешно извеждат излишната влага и поддържат температурата на тяхлото. Благодарение на тях, свободата на движение е гарантирана. Постоянното развитие на технологиите подпомага и тяхното усъвършенстване. 

При желание, можете да сглобите спортен комплект от суитшърт и анцуг. Марката предвижда дамски спортни облекла от една и съща серия.

Дамски анцузи Адидас

Как да изберем подходящ модел?

Съобразете вкуса и стила си, когато избирате новия си анцуг Adidas. Така ще го носите с удоволствие, съчетавайки го по различни начини.

Друго, което да вземете под внимание, е за какъв спорт ще се използва анцугът. Така ще знаете какви технологии да притежава той, както и нивото му на компресия. Тези характеристики ще ви осигурят нужната свобода при движение. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Оригиналните дамски анцузи Adidas са приятни на допир и са с висококачествена изработка. При тях липсват недостатъците, които се срещат при репликите - неправилни шевове, неприятна миризма, стърчащи нишки и фалшиво лого. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е мястото, на което ще намерите оригинални спортно облекло и аксесоари на достъпни цени. Над десетилетие клиентите ни се доверяват, защото им предлагаме богато разнообразие от продукти за спорт и добро обслужване. 

Когато поръчате дамски анцуг от онлайн магазина ни, той ще пристигне при вас с опция за преглед и тест. Това означава, че ще го заплатите, само ако отговаря на очакванията ви. Разполагате и с 30-дневен период от датата на доставка, за да върнете поръчката си обратно към нас. Връщането е за ваша сметка. 

Заповядайте и в някой от физическите ни обекти, находящи се в по-големите градове на страната. В dress4less.bg можете в реално време да проследите къде е наличен желания от вас продукт.

При поръчки над 90 лв., получавате безплатна доставка за 1 работен ден. 

Дамски анцузи Адидас

Често задавани въпроси

С какво се отличават дамските анцузи на Адидас от останалите модели на пазара?

Дамските анцузи на марката са изработени от устойчиви тъкани, които са приятни на допир. Те гарантират комфорт и охлаждането на тялото при интензивен спорт. 

Атрактивните им дизайни са лесни за съчетание с различни стилове дрехи.

За какви спортни активности са подходящи?

Активен спорт или почивка у дома, анцузите Adidas са подходящи и за двете активности. В случай че се занимавате със спорт, потърсете панталон с технологии, които да отговарят на вашите нужди. Това ще спомогне ефективността на вашата тренировка. 

Как да изберем подходящ размер?

Можете да се спрете на размер, който носите в ежедневието. Анцузите на марката са със стандартни размери

Виж повече