Дамски тениски Adidas

1 - 30 от 30

Adidas дамски тениски - качество и отличителни характеристики

Световния бранд в производството и търговията на спортни стоки ни предоставя възможността да се сдобием с един от най-търсените продукти при текстила за жени, а именно дамските тениски Adidas. Тениските са направени от висококачествен текстил, който е лек, удобен и можете да се насладите на свободата при движение.

В тази категория не липсват добре познатите системи и технологии като ClimaCill, ClimaLite, ClimaCool. Те правят тениската още по-ефективна при спортуване.

Тениските могат да се използват за фитнес, йога, бягане или в самото ежедневие. Спрямо това за каква цел е дадената тениска се избира и най-подходящата материя и кройка. Характерно за марката производител не е само високото качество, но и нейното лого.

Можем да го срещнем на щампа отпред, отстрани на ръкава или на гърба на дамската тениска Adidas. За да можете да се възползвате максимално от функциите и качествата на различните технологии не бива да смесвате различни видове текстил.

Видове, Модели и серии

Видовете дамски тениски Adidas, които се предлагат на пазара за спортни стоки са за различни спортове,тренировки или за ежедневието. Спрямо това за какво е произведена една тениска се определят материята и кройката, най-често срещаните такива са Slim fit, Oversized и Loose fit.

А материите винаги са леки и меки, удобни за носене дори и под блуза. По-голямата част от дамските тениски Adidas могат да се съчетават много добре с дънки или спортен панталон.

Едни от най-желаните модели и серии са:

  • essential linear tee
  • own the run tee
  • run it tee
  • ID tee
  • StellaMcCorney
  • The farm

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas предлага голямо разнообразие от дамски тениски, които са с гарантираното качество на марка. Спрямо това за каква цел Ви е необходима една дамска тениска Adidas са се погрижили на пазара за спортни стоки да предложат голямо разнообразие от видове, модели и кройки.

В Dress4less ще намерите точните модели дамски тениски, които да се съчетават добре с остатъка от гардероба Ви. Ние Ви предлагаме адекватно обслужване и отговор на всичките Ви въпроси. Дамски тениски Adidas на страхотни цени можете да намерите само при нас, като ценовия диапазон е от 20лв до 50 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните дамски тениски Adidas са направени от лека и приятна на допир материя. Те не трябва да имат неприятен мирис, криви шевове и стърчащи нишки. Около логото не трябва да има допълнителни знаци.

Често задавани въпроси за Adidas:

Какви кройки се използват за производството на дамските тениски на марка Adidas?

Моделите на дамските тениски на марка Adidas са различни, повечето дамски модели са с кройка Slim fit, Regular fit или Loose fit. Това улеснява съчетанието на отделните модели и избирането на нови.

Материалите, от които са направени дамските тениски на Adidas отговарят ли на описанието в сайта?

Материалите, от които са направени дамските тениски на марка Adidas отговарят на описанията в сайта. Ако имате допълнителен въпрос относно материалите използвани за продуктите можете да се свържете с нас!

Мога ли да поръчам дамска тениска на Adidas с размер, който не е описан в сайта?

Не правим индивидуални поръчки за размери или модели, които не са в сайта на марка Adidas. Всички налични модели и размери на дамски тениски Adidas са покзани на сайта.

Дамските тениски на Adidas имат ли опция преглед и тест при получаване от куриер?

Всяка една пратка има възможност да се прегледа и пробва и след това клиентът може да го заплатите на куриера.

Виж повече