Дамски якета Adidas

1 2
1 - 48 от 51

Adidas дамски якета - качество и отличителни характеристики

В тази секция ще намерите топ модели на високо технологични дамски якета Adidas. Якетата, които произвежда лидера в спортните среди са от висококачествени материали, като е съобразен и сезона за който ще се ползват. Якетата се правят от материя, която да е лека и удобна, и в същото време да Ви позволява да се движите свободно, без да се излишно напрежение. За да бъдат по-ползотворни якетата се произвеждат със спецификациите за водо- и  ветроустойчивост, а системите, които включват са:

  • ClimaStorm,
  • ClimaLite,
  • ClimaProof,
  • ClimaHeat,
  • ClimaWarm.

В някои модели се добавя и добре познатата и ефективна Gore-tex мембрана. Спрямо сезона се определя от каква материя и система да бъде направено едно дамско яке Adidas. При зимните якета от вътрешната страна ще намерите така наречения стълб, който показва системите и технологиите на даденото яке в коя графа са – колко топлят, колко са водо- и ветроустойчиви. Отличителния белег на марката е нейното лого, то се поставя на видими места, където да можем бързо да се ориентираме, че това е продукт на Adidas.

Видове, Модели и серии

Adidas предлага голям избор от дамски якета. Видовете дамски якета Adidas са зимни, туристически, тип ветровка, тип парка, тип бомбер, ски и сноуборд якета.

Якетата са изработени от висококачествени материи, които да са леки и удобни, за да можете да се движите спокойно през целия ден. Марката залага на модели якета, които ще могат да се съчетават както със спортни дрехи, така и с дрехи за ежедневието.

Едни от най-търсените модели и серии дамски якета Adidas са:

  • Helionic
  • Supernova
  • Z.N.E Winter
  • Essentials Linear
  • Terrex

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

За да бъдете сухи и да Ви е топло през студените месеци от Adidas са се постарали да предостави на дамите страхотни якета, с които да могат да подчертаят най-харесваните от тях линии в тялото си. Ние от Dress4less Ви предлагаме точно тези топ модели, с които да се почувствате наистина неотразими. Освен, че Ви предоставяме възможността да бъдете адекватно и качествено обслужени, но Ви предлагаме тези топ модели на дамски якета Adidas на цени започващи средно от 70 лв. до 150 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Фалшификатите биват най-лесно разпознавани по материята, тя трябва да е приятна на допир, също така на всички дамски якета Adidas, трябва да бъдат брандирани с точното лого и система. Не трябва да има стърчащи нишки и криви шевове.

Често задавани въпроси за Adidas:

Къде са описани характеристиките на дамските якетата на марка Adidas?

Всички характеристики и описания на дамските якета на марка Adidas се намират в описанието. Ако някоя от характеристиките не е спомената, значи не е налична на даденият артикул. Ако имате нужда от повече информация относно модела, може да се свържете с нас.

Дамските якетата на Adidas подходящи ли са за спортуване навън?

Марката използва различни технологии и материали за да направи моделите подходящи както за спорт, така и за ежедневието. Всеки един от моделите на якета е подходящ за спортуване навън.

Какви технологии се използват за най-често при дамските якета на марка Adidas?

Едно от най-важните неща при активно спортуващите е правилното охлаждане на тялото. Дамските якета на Adidas притежават технология Climalite за по-добро охлаждане на тялото и бързо изсъхване на материята.

Моделите на дамски якета на Adidas има ли ги в други цветове?

Всички модели, които имат повече от един цвят са описани и видими към всички продукти. Може да разгледате всеки един от тях, като проверите дали е наличен и какви размери има от даденият цвят.

Виж повече