Чорапи Nike

Няма намерени продукти в тази категория

Nike чорапи - качество и отличителни характеристики

Nike като доказал се производител и търговец за спортни стоки, който предлага голямо разнообразие от видове аксесоари в това число се включват дамските, мъжките и детските чорапи Nike. Произведени са от различни видове материи, съобразени с нуждите на потребителите. Използват се тъкани, които са меки и да не дразнят кожата. Чорапите са с устойчив на износване дизайн.

Както при дрехите и обувките също и при чорапите има технологии като ClimaCool, Climalite, ClimaChill и за студените месеци ClimaWarm. Разбира се чорапите могат да се използват както за всеки ден, така и за различните видове спортове.

Видове, Модели и серии

Топ производителя и търговец на спортни стоки не пропуска възможността да предложи на своите любители чорапи Nike. Марката предлага различни видове, модели и серии, като в зависимост за какъв вид употреба са предназначени чорапите се определя височината на конча им.

Nike предлага чорапи за различни видове спорт, както и за ежедневно носене. В зависимост от това за какво ще се използват чорапите се определя и техния конч, който може да е нисък под глезена или над него, стандартна височина на конча или много високи - малко под коляното.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

За да различим оригиналните чорапи Nike от фалшификатите трябва да докоснем материята, от която са направени, ако е мека и приятна на допир значи са оригинални. Трябва да проверим и логото, дали е избродирано правилно и да няма излишни знаци около него.

Често задавани въпроси за Nike:

Мога ли да поръчам артикулите в други цветове?

Не, всички артикули, които са налични са показани в сайта ни. Всички налични размери и цветови варианти са опоменати към всеки модел.

Качествени ли са чорапите на марка Nike? Какви материали са използвани в производството им?

Всички материали, които се използват за чорапите на Nike са описани към състава на всеки продукт. Марка Nike използва екологично чисти и естествени продукти и материали, които са с доказано качество.

Моят размер не е наличен в сайта. Имате ли го наличен в някои от Вашите обекти?

Всички налични модели и размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Виж повече