Портмонета Nike

Няма намерени продукти в тази категория

Nike портмонета - качество и отличителни характеристики

Nike е доказала се марка в производството и търговията на спортни стоки с качество и удобство. Мъжките спортни обувки Nike са направени от висококачествени материали, които да допринесат за по-малко натоварване и по-голям комфорт при носене на обувките. Марката произвежда мъжки спортни обувки както за различни видове спорт, така и за ежедневно носене. Nike не спира да ни изненадва само с качество и удобство, а за да бъдат едни обувки леки и удобни и да има възможно най-малко натоварване се използват следните системи и технологии:

 • NIKE MAX AIR SYSTEM
 • NIKE DIAMOND FLX
 • NIKE ZOOM
 • NIKE PLUS
 • Nike Lunar Foam
 • DYNAMIC FIT
 • Nike Free.

А за зимните мъжки спортни обувки Nike се е погрижила като добавя системата Clima-fit която предпазва от вятър, слаб дъжд и сняг. Трябва да се има напредвид, че за по-голям комфорт и ефективност в една обувка, можете да срещнете повече от една система или технология. Друга отличителна характеристика на топ марката е нейното лого „swoosh“  или така наречената „отметка“. Тя е една от най-разпознаваемите емблеми в световен мащаб.

Видове, модели и серии

Топ марката се е постарала да произведе голяма гама от различни видове, модели и серии мъжки спортни обувки Nike в зависимост от спорта за който да предназначени.

 • За фитнес – Legend, Zoom Domination, Flex Control
 • За бягане – Downshifter, Run Swift, Quest, Renew Arena, Revolution
 • За футбол – Superfly, Vapor
 • Туристически – Manoa , dual fusion hills mid
 • За ежедневието – Air Max plus, Air max 90, Blazer Mid Vintage, React Vision, Jordan air cadence

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

Дизайнерите на марката са се постарали да направят страхотни и уникални мъжки спортни обувки Nike. Освен това се залага на висококачествени материали от които да бъдат направени обувките. Екипът на Dress4less си е поставил за цел да предожи на родните почитатели на Nike страхотни модели, които могат да се използват както за спорт така и за ежедневие. А цените да спрямо стандарта на живот на българския потребител, като средно започват от 70 лв до 140лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

От фалшификатите ще се покажат стърчащи конци и лепило, докато автентичните спортни обувки минават през щателен контрол за качество и визия, подобни грешки са недопустими.  Мъжките обувки Nike трябва да са меки и удобни, и както казват потребителите все едно се стъпва по облак.

Често задавани въпроси за Nike:

Портмонетата на Nike налични ли са в момента на поръчката? Кога ще се доставят?

Всички налични продукти на Nike са посочени в сайта. Стандартно доставката става в рамките на един работен ден. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където доставката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

Всички модели ли портмонета имат логото на Nike?

Абсолютно всички портмонета на марката Nike имат лого на моделите.

Всички ли портмонета на Nike имат отделение за монети?

Да,всички имат такова отделение. Разпределението е описано под самият продукт. Ако имате повече въпроси може да се свържете с нас.

Всички портмонета на марка Nike ли имат повече от един цвят?

Продуктите, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

 

Виж повече