Раници Nike

NIke раници - качество и отличителни характеристики

С дългите години опит в производството и търговията на спортни стоки Nike не пропуска възможността да предложи на своите потребители страхотни и удобни раници. Те са направени от висококачествени материали, които да са устойчиви и издръжливи на честата употреба, а голяма част от тях са с подсилено дъно, което да не се прокъсва при по-често триене с различните видове повърхности.

Раниците Nike са подходящи както за спорт и училище, така и за ежедневие и разходки вид туризъм.  Топ марката предлага на спортния пазар не само раници, които да са леки и удобни, но да бъдат и практични. Характерното при раниците Nike е че са семпли и изчистени модели и винаги присъства емблематичното „Swoosh“ лого на марката.

Видове, модели и серии

Раниците Nike имат голямо разнообразие от видове, модели и серии. При тях също има размери, в зависимост от това за какво ще ги използвате можете да изберете точния за вас размер. За по-голямо удобство и комфорт раниците Nike имат подплатен гръб и регулируеми презрамки. Всяка разница си има различни отделения, голяма част от тях имат отделение за лап топ, както и странични джобове за бутилка с течност. Също така някои имат и отделение за обувки с отвори за да може да циркулира въздуха. Най-търсените модели и серии раници Nike са:

  • Elemental
  • Academy Team
  • Heritage
  • Essential
  • Hayward

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

Лидерът в производството на спортни стоки се е постарал да предложи на своите потребители висококачествени и семпли раници Nike, които да бъдат подходящи за всеки вид спорт или ежедневие, но и да бъдат подходящи за Вашето облекло за деня.

Ние от Dress4less имаме за цел да Ви предложим топ обслужване, като получавате компетентни отговори на всеки един Вас въпрос. Също целим да предложим раници Nike на българския пазар на възможно най-ниски цени.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните раници Nike не трябва да имат остра неприятна миризма, също така технологията на производство се следи стриктно за да няма изкривени шевове. Доста често копията се правят във всички възможни цветове. И най-важното за да разпознаем дали една раница Nike е оригинална или фалшификат, трябва да огледаме емблемата, ако тя се разминава с автентичната значи стоката е фалшификат.

Често задавани въпроси за Nike:

Всички раници Nike ли имат отделение за лаптоп?

Повечето раници на Nike имат отделение за лаптоп в задния голям джоб. Не всички модели обаче са с еднакво разпределение. В описанието на продукта подробно са описани всички джобове и вътрешни разпределения за отделният модел раница.

Подходящи ли са раниците Nike за ежедневието?

Раниците с марка Nike са подходящи за всеки ден. Подходящи са за семейни почивки ли служебно пътуване.

Може ли да се закупи раница Nike за подарък? Имат ли оригинална опаковка, подходяща за подарък?

Нямаме опаковка на раниците Nike, която да е подходяща за подарък. В описанията има размери, спрямо които може да вземете подаръчна чанта.

Всички модели ли раници имат логото на Nike?

Абсолютно всички раници на марката Nike имат лого на моделите.

 

Виж повече