Сакове Nike

Nike сакове - качество и отличителни характеристики

 В тази категория ще намерите богат избор от мъжки и дамски сакове Nike. С дългогодишния си опит от бранда се стремят да направят саковете още по леки, удобни и практични за носене. Всички сакове Nike се изработват от висококачествена материя, която да е издръжлива на голямо натоварване и по-честата употреба.

Дъното на всеки един от саковете е подсилен за да не се прокъса когато има търкане с различни видове повърхности, също така някои от тях са с дъно от водоустойчива материя. Саковете Nike са подходящи както за спорт, така и за пътувания, които стават неизбежна част от ежедневието. При саковете също има различни размери в зависимост за какво Ви е необходим. Характерната черта на саковете Nike е логото на марката, а именно добре познатото “Swoosh”.

Видове, модели и серии

При производството на саковете Nike, от бранда се стремят да предложат на спортните почитатели както различни видове, модели и серии, така и разнообразие от размери и цветове. Можете да намерите сакове за футбол, йога, тренировки за зала, както и за ежедневието.

За по-голям комфорт и удобство при носене саковете разполагат с два вида презрамки, едните са къси и могат да се залепят с велкро лента, като се носят в ръка. Другата презрамка се регулира може да става и къса и дълга  като тя се носи през рамото.

При саковете присъства и този тип отделение за обувките, който има отвори за циркулация на въздуха. Едни от най-предпочитаните модели и серии сакове Nike са:

  • Brasilia
  • Utility Power
  • Radiate club
  • Vapor Power
  • Heritage

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

Като топ марка в производството и дистрибуцията на спортни стоки Nike предлага голямо разнообразие от модели, цветове, и размери спортни сакове, които са подходящи за различните видове спорт или за ежедневието. А ние от Dress4less сме си поставили за цел да предлагаме на нашите клиенти висококачествена стока на страхотни цени започващи средно от 60 лв и стигащи до 80 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните сакове Nike не трябва да имат неприятна миризма, също така технологията на производство се следи стриктно за да няма изкривени шевове. Доста често копията се правят в голяма гама от цветове. И най-важното за да разпознаем дали един сак Nike е оригинален или фалшификат, трябва да огледаме емблемата, ако тя се разминава с автентичната значи стоката е фалшификат.

Често задавани въпроси за Nike:

Всички сакове на Nike имат дълга дръжка?

Саковете на Nike, които имат дълга дръжка е задълбително опоменато в описанието. Ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас.

Подходящи ли са саковете Nike за ежедневието?

Саковете с марка Nike са подходящи за всеки ден. Подходящи са за семейни почивки ли служебно пътуване.

Има ли модели сакове Nike в повече от един цвят?

Саковете, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Всички ли сакове Nike имат странични джобове или отделения за обувки?

Повечето сакове имат различно разпределение и джобове. В описанието на продукта подробно са описани всички джобове и вътрешни разпределения за отделният модел сак.

 

Виж повече