Шапки Nike

Няма намерени продукти в тази категория

Nike шапки - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще откриете голямо разнообразие от мъжки и дамски шапки  Nike. Топ марката в производството на спортни дрехи и обувки, не пропуска да ни изненада с интересни и актуални модели шапки, те са изработени от висококачествени материали. В зависимост за кой сезон Ви е необходима шапка Nike  можете да намерите различни видове летни, есенни и зимни, както и различни цветове. За още по-голямо удобство и комфорт при някои от шапките присъства и технологията DRI-FIT.

За да зарадва своите почитатели, от бранда залагат на интересни цветове и да не забравяме любителите на футбола и баскетбола. Nike не са забравили и тях има шапки, които са с емблемата и цвете на различните футболни отбори, а за почитателите на баскетбола се предлагат шапки с емблемата  Jumpman  от серията Jordan. Естествено при шапките Nike не липсва известоно “Swoosh” лого, като то може да е бродирано на видима част на шапката, както и може да е метално 3D лого.

Видове, модели и серии

Топ марката предлага различни видове шапки спрямо предназначението, което Ви трябва. Можете да намерите шапки Nike, които са подходящи за бягане, тенис, и такива с които да подкремите любимия си футболен или баскетболен отбор. Всеки модел шапка си има различна по вид и дължина на козирката. Някои са с леко изпвита козирка, други с права, а трети са с по-къса от обичайното козирка.

Едни от най-предпочитаните модели и серии шапки Nike са:

  • Metal Swoosh
  • Classic99
  • Legacy 91
  • Heritage86

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

Nike като дългогодишен производител и търговец на висококачествени спортни стоки и в тази категория не пропуска да покаже най-доброто от себе си. В тази секция можете да намерите уникалната шапка за Вас или да направите страхотен подарък на Ваш близък.

Ние от Dress4less правим всичко по силите си за да Ви предоставим най-търсените и най-актуални модели в спортните среди. Уникалните модели можете да закупите само при нас на възможно най-ниските цени в онлайн търговията със спортни стоки.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните шапки Nike не трябва да имат остра миризма, също така начина на производство и стриктното следене на процеса не трябва да позволява при готова продукция да има изкривени шевове и стърчащи конци. И най-важното за да разпознаем дали една шапка Nike е оригинална или фалшификат, трябва да огледаме емблемата, ако тя се разминава с автентичната значи стоката е фалшификат.

Често задавани въпроси за Nike:

За мъже или за жени са шапките на Nike?

Моделите на шапките на Nike са универсални и са подходящи за всеки ден или за спорт.

Регулируеми ли са моделите на летни шапки Nike?

Моделите са регулируеми за да са удобни на всеки. По този начин има повече комфорт при ежедневно носене.

Моделите на шапки на Nike подходящи ли са за деца?

Всеки един от продуктите има размер, но ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас.

Всички модели ли шапки имат логото на Nike?

Абсолютно всички шапки на марката Nike имат лого на моделите.

 

Виж повече