Джапанки и сандали Nike

1 - 5 от 5

Детски джапанки и сандали - качество и отличителни характеристики

В тази категория любителките на спортните стоки могат да се насладят и намерят страхотни модели от дамски спортни обувки Nike. Марката предоставя на дамите изключително голямо разнообразие от видове, модели и цветове спортни обувки. Nike се е доказал на пазара не само с уникалните модели маратонки, които произвежда, но най-вече с качеството.

Използват се висококачествени материали при направата на дамски спортни обувки Nike. Можете да намерите обувки както за различните видове спорт, така и за ежедневието, а за да бъдат още по-удобни и да не се натоварват краката и тялото се произвеждат със следните системи и технологии:

 • NIKE MAX AIR SYSTEM
 • NIKE DIAMOND FLX
 • NIKE ZOOM
 • NIKE PLUS
 • Nike Lunar Foam
 • DYNAMIC FIT
 • Nike Free

За зимните модели Nike за жени добавя системата CLIMA-FIT, която предпазва от вятър, слаб дъжд и сняг. В голяма част от дамските спортни обувки Nike може да откриете повече от една система и технология, това дава предпоставка за по-голям комфорт и лекота при стъпване. Характерно за Nike е емблемата, която много наподобява знака за отметка или така наречения „swoosh“.

Видове, модели и серии

Има различни видове, модели и серии дамски спортни обувки Nike, в зависимост от това за какъв вид спорт са предназначени или просто за носене в ежедневието. Най-често предпочитани от дамите почитатели на спортните обувки са следните модели и серии:

 • За бягане – Air Max, Renew, Revolution, Zoom Pegasus
 • За фитнес - Air Max Bella, Flex, Metcon
 • За тенис - Air Max Wildcard, Air Max Vapor, Lite
 • За ежедневието – Air Force, Air Max 90, Blazer Mid Vintage, Blazer low,

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

За дамите почитателки на спортната стока от марката предлагат изключително свежи и интересни видове дамски спортни обувки Nike. Освен че от бранда залат на интересни и актуални модели, те залагат най-много на доброто качество на даден продукт.  Ние от Dress4less ще Ви предложим голямо разнообразие от видове и размери на дамски спортни обувки Nike съпроводено с изключително обслужване и адекватни отговори на Вашите въпроси. Дамски спортни обувки Nike можете да откриете при нас на цени започващи от 70 лв до 100 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оигиналните дамски спортни обувки Nike минават щателен контрол при производството си, т.е. при една готова продукция не трябва да има стърчащи конци, неравномерни шевове, подметката трябва да е залепена качествено. Около добре познатото ни лого не трябва да има излишни знаци.

Често задавани въпроси за Nike:

Лесно ли се откопчават и закопчават детските сандали Nike?

Моделите на детските сандали Nike са приспособени да се обслужват лесно от малки деца. Закопчаването става лесно посредством велкро лепенка, като не се използват метални елементи, които могат да наранят крака на детето.

Ако детските сандали на Nike са за подарък, може ли да се направи замяна след като детето ги е премерило?

Всеки един детски продукт на Nike от сайта dress4less.bg може да бъде заменен в рамките на 30 дни от датата на неговото получаване. Това е изключително удобно ако артикула е бил за подарък или детето не е вкъщи в момента на доставка. За да направите замяна на продукт е необходимо да се свържете с нас!

Кои са най-често използваните технологии при детските сандали на Nike?

Най-използваната технология при детските сандали е EVA пяната използвана от Nike за комфорт при стъпване. Подметката е комбинация от EVA пяна и висококачествена гума, осигуряващи максимална лекота, поддръжка на крака и издръжливост с всяко движение.

Детските сандали на Nike имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка една наша пратка на детски артикули Nike има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

 

Виж повече