Спортни обувки Nike

Често задавани въпроси за Nike:

Мога ли да направя замяна на номер на детски обувки Nike след направена поръчка?

След направена поръчка за детски обувки Nike наши колеги се свързват с Вас за потвърждение на данните в поръчката. Може да се направи запитване за замяна на номера, ако има наличен такъв. Замяната на желаният номер, може да се направи по телефона, не е необходимо да се прави нова поръчка. Ако имате нужда от повече информация, може да се свържете с нас.

Как да разберем дали спортните обувки за деца на Nike са за момичета или за момчета?

Всички модели на Nike имат описание относно цвета и отделните детайлни орнаменти и цветове на модела. Повечето модели на детски обувки са унисекс. Ако имате колебания или допълнителни въпроси относно моделите можете да се свържете с нас на посоченият телефон в сайта.

Има ли налични номера от детски спортни обувки Nike, след като в сайта е отбелязано че са изчерпани?

Всички налични размери на детски спортни обувки Nike са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан. Може да следите сайта за наличност, за желаният от Вас размер.

Детските спортни обувки на Nike налични ли са в момента на поръчката? Мога ли да променя избран от мен размер, след направена поръчка?

Всички налични детски продукти на Nike са посочени в сайта. След направена поръчка ние се свързваме с Вас за потвърждение и може да се промени модел или размер, ако има налични от тях в момента.

 

Виж повече