Спортни обувки Nike

Nike детски спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Nike като световно известен производител и търговец на спортни стоки, не забравя да зарадва и най-малките, а именно децата. На пазара за спортни стоки се предлага голямо разнообразие от детските спортни обувки Nike, които са изработени от висококачествени материали и могат да се използват както за спорт, така и за ежедневие. От бранда знаят колко е важно за едно дете неговото развитие, а то главно зависи от начина на стъпване, поради тази причина в детските спортни обувки Nike също присъстват различни системи и технологии като:

 • NIKE MAX AIR SYSTEM
 • NIKE DIAMOND FLX
 • NIKE ZOOM
 • NIKE PLUS
 • Nike Lunar Foam
 • DYNAMIC FIT
 • Nike Free.

 А за зимните месеци от Nike са се погрижили да направят обувки, които да са от висококачествен материал и да предпазва крачетата сухи и топли. За да бъдат още по-удобни и ефективни детските спортни обувки Nike може да срещнете повече от един вид система и технология. При детските обувки не липсва и отличителната характеристика на марката, а именно “Swoosh” емблемата.

Видове, модели и серии

Има голямо разнообразие от видове, модели и серии детски спортни обувки Nike. Производителя на спортни стоки се е постарал да преостави на малките почитатети спортни обувки, които са предназначени за различните видове спорт, но също така могат да се използват и за носене в ежедневието и училище. Едни от най-предпочитаните модели и серии са детски обувки Nike са:

 • За футбол - Phantom Venom, Mercurial Vapor, Phantom Vision 2 Academy Dynamic Fit IC
 • За баскетбол - Team Hustle, Air Force, Jordan B. Fly, Jordan Retro
 • За бягане – Renew Run, Revolution, Star Runner, Air Max
 • За ежедневието – Blazer low, Blazer Mid, Air Force,  Huarache

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

С годините опит, който са натрупали от екипа на Nike знаят колко е важно качеството при детските спортни обувки, поради тази причина те изразходват много енергия за да подобрят всеки следващ модел. Екипът на Dress4less Ви предоставя възможността да намерите интересни и уникални детски спортни обувки Nike, които да са на възможно най-ниски цени в онлайн търговията.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Детските спортни обувки Nike можете да различите дали са оригинални или фалшиви първо като огледате материала, от който са направени и разбира се не трябва да има изкривени шевове, стърчащи нишки и остра неприятна миризма. Емблемата не трябва да се различава от автентичната, която ни е добре позната.

Често задавани въпроси за Nike:

Мога ли да направя замяна на номер на детски обувки Nike след направена поръчка?

След направена поръчка за детски обувки Nike наши колеги се свързват с Вас за потвърждение на данните в поръчката. Може да се направи запитване за замяна на номера, ако има наличен такъв. Замяната на желаният номер, може да се направи по телефона, не е необходимо да се прави нова поръчка. Ако имате нужда от повече информация, може да се свържете с нас.

Как да разберем дали спортните обувки за деца на Nike са за момичета или за момчета?

Всички модели на Nike имат описание относно цвета и отделните детайлни орнаменти и цветове на модела. Повечето модели на детски обувки са унисекс. Ако имате колебания или допълнителни въпроси относно моделите можете да се свържете с нас на посоченият телефон в сайта.

Има ли налични номера от детски спортни обувки Nike, след като в сайта е отбелязано че са изчерпани?

Всички налични размери на детски спортни обувки Nike са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан. Може да следите сайта за наличност, за желаният от Вас размер.

Детските спортни обувки на Nike налични ли са в момента на поръчката? Мога ли да променя избран от мен размер, след направена поръчка?

Всички налични детски продукти на Nike са посочени в сайта. След направена поръчка ние се свързваме с Вас за потвърждение и може да се промени модел или размер, ако има налични от тях в момента.

 

Виж повече