Тениски Nike

Няма намерени продукти в тази категория

Nike детски тениски - качество и отличителни характеристики

Като доказал се производител и търговец на спортни стоки Nike ни предлага една висококачествена продукция. Артикулът, който е сред водещите класацията по целогодишно търсене са детските тениски Nike. Предлагат се тениски за момичета и момчета, като материята е висококачествена, лека и приятна на допир. Детските тениски Nike могат да се използват както за спорт, така и за ежедневието, много добре се съчетават с горнища, долнища или къси панталони.

При производството на тениските също не липсват системи и технологии като Dri-Fit Combat и Combat Pro. Отличителните характеристики на Nike са колаборациите, които прави със различни футболни отбори за да зарадва малките фенове на този спорт. Също не подминава и почитателите на баскетбола като произвежда тениски с емблемата на jumpman от серията Jordan. А най-отличителния белег е известното “swoosh” лого на марката.

Видове, модели и серии

Детски тениски Nike можете да намерите в най-различни модели, серии и цветове. Те са изработени от висококачествени материи и кройки, които са леки и удобни, като придават свобода на движението. Спрямо вида и модела на дадена тениска тя може да бъде използвана както за ежедневието и училище, така и за различните видове спорт. Едни от най-търсените модели и серии детски тениски Nike са:

  • NSW
  • NikeCourt
  • Sportswear
  • Instacool
  • Nike Air
  • Nike Pro

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

С годините и богатия опит, който е натрупалa марката Ви предоставя голям избор от модели, цветове и размери детски тениски Nike. Те са направени от висококачествени материи, които да не причиняват дразнене на нежната детска кожа. Ние от Dress4less се стараем да Ви предложим обслужване на високо ниво и адекватни отговори на всеки един Ваш въпрос. Но също така Ви предлагаме детските тениски Nike на страхотни цени средно започващи от 20лв до 30лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните детски тениски Nike можете да различите като докоснете материята, тя трябва да е мека на допир, при изработката на тениските стриктно се следи да нямат изкривени шевове или стърчащи нишки. Често фалшификатите се произвеждат в голяма цветова гама. Трябва да се следи и за известната „swoosh“ емблема, около нея не трябва да има никакви допълнителни знаци или да се разминава с автентичната, която сте свикнали да виждате.

Често задавани въпроси за Nike:

Мога ли да поръчам по-голям размер от някой от моделите на детски тениски Nike?

Не правим индивидуални поръчки за размери или модели на детски тениски Nike. Всички налични модели и размери на марка Adidas са покзани на сайта.

Каква кройка се използва за детски тениски на марката Nike?

Най-често срещане е класическата кройка. Много удобна и може да се съчатае с всички. Не ограничава движенията на малчуганите по време на игра.

Предлагат ли се в повече от един цвят модели на тениски Nike?

Всички налични модели в различни цветове са видими в сайта. Ако не виждате други цветове от този модел, значи няма налични.

Детските тениски на Nike налични ли са в момента на поръчката? Кога ще се доставят?

Всички налични детски тениски на Nike са посочени в сайта. Стандартно доставката става в рамките на един работен ден. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където доставката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

 

Виж повече