Джапанки Nike

Няма намерени продукти в тази категория

Nike мъжки джапанки - качество и отличителни характеристики

В тази секция можете да откриете страхотни модели мъжки джапанки Nike. Марката се е погрижила да предостави голям избор от модели и цветове от мъжки джапанки, като да не забравяме, че бранда разчита на висококачествени материали при направата им. Мъжките джапанки Nike могат да се използват за плаж, басейн и дори в ежедневието.

Голяма част от тях са изработени от мека и еластична синтетична материя EVA (Ethylene vinyl acetate), която следва извивките на крака Ви. При подметката на някои от моделите можем да видим малки дупчици разположени по продължение и от двете страни на стъпалото, които са за да помагат за циркулацията на въздуха, както и за по-бързото оттичане на водата.

Също така на долната част на подметката са разположени вълнообразни каналчета, които осигуряват максимално сцепление при мокри настилки. И при джапанките не липсва характерната линия на известния баскетболист Майкъл Джордан.

При мъжките джапанки Nike, логото е разположено отгоре по продължение на горната част на джапанките. Като можем да го видим отпечатано само със емблемата „swoosh“ и надпис “Nike”или ако е от серията Jordan характерния скок.

Видове, модели и серии

Nike предлагат два вида мъжки джапанки, като едните са тип „Slides“, a другия вид, който се обува между пръстите тип „прашка“. Най-предпочитаните модели мъжки джапанки Nike са:

  • Benassi
  • Solarsoft
  • Kawa
  • Jordan break
  • Jordan Hydro

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

С годините опитът, който са натрупали от Nike знаят, че повечето от мъжете предпочитат по-смепли джапанки в по-тъмната цветова гама. Мъжките джапанки Nike са леки и удобни за носене, все едно нямате нищо на краката си, също така марката разчита за това на висококачествените материали от които са направени.

Ние от Dress4less Ви предлагаме обслужване на високо ниво, както и бърз, и компетентен отговор на всеки Ваш въпрос. При нас ще намерите голямо разнообразие от модели и размери мъжки джапанки Nike, които са на цени средно започващи от 40 лв до 60 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Разпознаването на оригиналните мъжките джапанки Nike от фалшификатите, най-лесно можете да разпознаете по логото на марката, трябва да е точно това емблематичното „swoosh“ или надписа “Nike”. Ако те сe обелят или не са отпечатани правилно това следва, че артикула не е оригинален. Също така оригиналните мъжки джапанки Nike се произвеждат в по-тъмната цветова гама, като изключим стандартния бял цвят.

Често задавани въпроси за Nike:

Какви технологии се използват при джапанките на марка Nike, за да се осигури максимален комфорт на крака?

Технологиите, които прилагат в марка Nike в своите модели на джапанки са издръжливата на натоварвания стелка с EVA пяна и защитена от подхлъзване на мокри повърхности подметка. Комбинацията от тези технологии правят моделите на джапанките на Adidas сигурни и комфортни за ежедневно и продължително носене.

Има ли останали модели и размери от миналогодишната колекция на Nike? Мога ли да поръчам от тях?

Всички налични модели и размери на джапанки Nike са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Отговарят ли си на размера мъжките джапанки на Nike?

В общия случай продуктите на Nike си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако се колебаете за размера, който да си поръчате може да се обърнете към нас за повече информация!

Предлагат ли се в кутия джапанките на Nike?

Има модели, които се предлагат в кутия. Някои от моделите не идват в кутия. Ако са за подарък, може да се свържете с нас и ние ще Ви дадем повече информация.

Виж повече