Къси панталони Nike

Nike мъжки къси панталони - качество и отличителни характеристики

Nike като световен лидер в производството и търговията на стоки за спорт и ежедневие, не подминава и така любимите на всички мъже къси панталони Nike. От марката предлагат висококачествени мъжки къси панталони, които са подходящи както за спорт, така и за ежедневие. В зависимост от това за какъв вид спорт са предназначени мъжките къси панталони

Nike се определя тяхната материя, кройка и разбира се към някои от моделите не се пропуска да се прибави и DRI-FIT технологията. Тя изсмуква потта от тялото и така реално го поддържа сухо по време на интензивните тренировки. Можете да намерите мъжки къси панталони Nike с цветовете и емблемата на любимия от вас футболен или баскетболен отбор, също така и от серията на Майкъл Джордан. Характерната черта при мъжките къси панталони е логото на марката, всеизвестната така наречена отметка или по точно “swoosh”.

Видове, модели и серии

Спрямо това за каква цел ще се използват мъжките къси панталони Nike се определя, вида и модела. Марката произвежда мъжки къси панталони както за различните видове спорт, така и за ежедневието. Можете да намерите мъжки къси панталони Nike  за футбол, баскетбол, тенис, за бягане и за голф. Едни от най-търсените модели и серии мъжки къси панталони Nike са:

  • Тech Fleece
  • Flex
  • Just do it
  • NBA
  • Jordan
  • Nike Air

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

Световноизвестния бранд се е погрижил да предостави на своите потребители едни интересни и уникални модели мъжки къси панталони Nike. Марката не залага само на актуални и интересни модели, а най-вече на качеството.

Точно с това тя се е доказала на пазара за спортни стоки. Ние от Dress4less сме си поставили за цел да предоставим точно това гарантирано от марката качество на родния потребител. Като предлагаме не само голямо разнообразие от видове и размери мъжки къси панталони Nike, а заедно с това получавате гарантирано обслужване на високо ниво и компетентността на нашия екип. При нас ще намерите мъжки къси панталони Nike на възможно най-ниските цени в онлайн търговията.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните мъжки къси панталони Nike не трябва да имат силна и неприятна миризма. Технологията на изработка се следи стриктно, така че не трябва да има стърчащи, конци или изкривени шевове. Материята трябва да е лека и мека на допир. Около емблемата на марката не трябва да има никакви допълнителни знаци.

Често задавани въпроси за Nike:

Всички ли модели на къси панталони с марката Nike имат повече от един цвят?

Моделите на продуктите, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Размерите, които са посочени в таблицата отговарят ли на реалните размери на късите панталони Nike?

В общия случай продуктите на Nike си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Ако моделът или размерът на къси панталони Nike, който желая да поръчам е изчерпан, да очаквам ли нова наличност?

Изчерпани модели и размери не можем да Ви гарантираме , че ще получим отново. Понякога получаваме същите модели, но най-добре е да следите сайта ни и наличностите на размерите.

Имат ли гаранция мъжките къси панталони на Nike?

Потребителят може да се възползва от правото си на гаранция по чл. 115 от ЗЗП, считано от доставянето на потребителската стока.

Виж повече