Раници Puma

1 - 17 от 17

Puma раници - качество и отличителни характеристики

Puma е топ производител на високотехнологични и високофункционални спортни продукти – обувки, облекла и аксесоари. Бранда е известен с това, че не прави компромис с качеството на предлаганите от него стоки. В пълна сила това важи и за предложенията в категория аксесоари – по-конкретно раници.

Раниците Puma са изработени от материали с високо качество, гарантиращи дълъг срок на употреба. Изключителната им практичност, удобство и ергономичния им дизайн ги правят подходящи както за училище, така и за спорт. За постигане на максимален комфорт и функционалност, при различните модели, дизайнерите са добавили допълнителни детайли:

 • Подплатен заден панел за повече удобство
 • Регулируеми, омекотени, ергономични презрамки за перфектно прилягане, персонализиран комфорт и удобство при продължително носене
 • Устойчива на износване основа
 • Двупосочно отваряне на ципа в основните отделения
 • Допълнителни отделения и органайзери, странични ластични, мрежести джобове
 • Отделение с подплата за лаптоп
 • Допълнителна дръжка за носене на ръка или закачане

При всички раници Puma неизменно присъства и емблематичното за марката лого. Най-често е под формата на щампа в предната част на раницата.

Видове, модели и серии

Puma предлага разнообразие от мъжки, дамски и детски раници с различно приложение. Голяма част от моделите могат да бъдат определени, като унисекс.

 • Раници за спорт FTBLPLAY, LIGA, FOOTBALL PLAY, TEAMGOAL 23, PRO TRAINING II, EVOPOWER FOOTBALL и др.
 • Раници за ученици или студенти – DECK, VIBE, ENERGY PREMIUM, PHASE BACKPACK II, S BACKPACK, ORIGINALS LOGO, PLUS BACKPACK II, RSX BACKPACK и др.
 • Туристически раници – AC MILAN FOOTBAL CULTURE
 • Градски раници – CORE BASE, PHASE SMALL, PHASE BACKPACK II, PRIME STREET, CORE UP, PRIME ARCHIVE, PRIME TIME ARCHIVE,  PRIME PREMIUM ARCHIVE и др.
 • Колекции – AC MILAN, THE HUNDREDS, PORSCHE, BMW, FIRST MILE, RED BUL RACING, RIDER, FERRARI, MANCHESTER CITY,TYAKASHA, ODIN, VALENCIA CF.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

За максимално удовлетворяване нуждите на потребителя германската компания се е постарала да предложи изключително богат асортимент от функционални модели с ергономичен дизайн, същевременно следващ световните модни тенденции.

Доверявайки  се на екипа на Dress4less, Вие получите 100-процентово съдействие от наша страна за избор на раница, която перфектно ще допълни Вашият уникален стил и максимално ще удовлетвори личните ви потребности. Всички предлагани от нас продукти са с доказано качество и гарантирано оригинален произход, а цените са винаги достъпни и примамливи. Раници Puma при нас ще намерите на цени от 40 лв. до 70 лв.

Разпознаване на фалшификатите от оригиналите

Най-лесният начин да разпознаете фалшификатите от оригинала е да съблюдавате за всякакъв вид несъвършенства криви шевове, стърчащи конци, дори минимална разлика в начина, по който изглежда емблематичното за марката лого. Всичко това може да означава, че сте попаднали на фалшификат.

Често задавани въпроси за Puma:

Имат ли отделение за лаптоп раниците на марка Puma?

Повечето раници на марка Puma имат вътрешно отделение за лаптоп. В продуктовото описанието ще откриете подробна информация за всички джобове и вътрешни отделения на конкретния модел.

Всички модели раници на Puma ли са с регулируеми дръжки?

Всички модели раници на Puma, предлагани от Dress4less имат две регулируеми дръжки, като на повечетo модели те са подплатени и ергономични.

Отговарят ли си на размерите раниците на марката Puma?

Всички, предлагани от Dress4less, раници на Puma са с реални размери, предоставени в описанието на продукта. Размерите са съгласувани с официалния сайт на производителя. Ако желаете да получите детайлна информация за конкретен модел може да се свържете с нас!

Качествени ли са раниците на марка Puma?

Раниците Puma са изработени от висококачествени материали с гарантирано качество и дълъг срок на употреба. Материалите вложени в производството им са сертифицирани с гаранция за висок стандарт без компромис в качеството.

Виж повече