Сакове Puma

Puma сакове - качество и отличителни характеристики

В тази категория Puma представя разнообразие от модели – сакове в различни цветове и с различна вместимост. Саковете Puma са изработени от висококачествени материали, които се отличават със здравина и издръжливост на натоварване. Изключително практични, леки и удобни, те осигуряват надеждна защита за личните Ви вещи.

Дъното е допълнително подсигурено с висока устойчивост на износване, а при някои модели е и водоустойчиво, което допринася за още по-голяма сигурност. За максимален комфорт, дори и при продължително носене, саковете Puma разполагат с два вида дръжки – две къси дръжки с велкро фиксиране за носене в ръка, както и удобна, регулируема презрамка за рамо с омекотена вложка за намаляване на натиска.

При някои от предложенията има допълнителен джоб за съхранение на обувки, което ги прави отличен избор не само за пътуване, но и за фитнес или тренировка на открито. За лесен достъп до съдържанието ципа на основното отделение се отваря двупосочно, като при някои модели плъзгачите са метални за по-голяма устойчивост. За максимално лесно и приятно транспортиране на вещи, Puma предлага и модели допълнително оборудвани с колелца.

При всички сакове Puma неизменно присъства и емблематичното за марката лого, най-често под формата на щампа на предната лицева част на сака. При някои модели плъзгачите на циповете, както и меката вложка на дългата дръжка също са брандирани.

Видове, модели и серии

Саковете Puma се предлагат в различни цветови комбинации и размери. Някои от най-харесваните модели са:

  • FIT AT SPORTS BAG
  • PHASE SPORTS BAG
  • AC MILAN PREMIUM BARREL BAG
  • AC MILAN LIGA BAG
  • CHALLENGER DUFFER BAG
  • FTBLPLAY MEDIUM BAG
  • TEAMGOAL 23 TEAMBAG
  • PRO TRAINING II SMALL BAG
  • AT GRIP BAG
  • FUNDAMENTALS SPORTS BAG

Защо тази марка, защо от Dress4less  и ценови диапазони

Ако държите на качество и надеждност саковете на марката Puma са правилния избор. Изключителната им функционалност ги прави приложими не само при пътуване, но и за фитнес или спорт на открито. Екипът на Dress4less се е постарал да Ви предложи практични модели с атрактивен или класически дизайн, за да може всеки от Вас да открие продукт, който да пасва идеално на личните му предпочитания и потребности.

За нас бързото и коректно обслужване е приоритет, а изключително достъпните цени са гарантирани. Сакове Puma в онлайн магазин Dress4less ще откриете на цени от 48 лв. до 70 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Предвид високия контрол на качеството, през който преминава продукцията, разпознаването на фалшификатите не е трудно. Стърчащи нишки, изкривени шевове, несъответствия в начина, по който изглежда добре познатото лого на марката – всичко това би могло да означава, че сте попаднали на фалшификат.

 

Често задавани въпроси за Puma:

 

Подходящи ли са за фитнес саковете на марка Puma?

Саковете на марка Puma, предлагани от Dress4less са с практичен и лек дизайн и удобни подплатени дръжки. Някои от моделите са с джоб за съхранение на обувки, което ги прави чудесен избор за тренировка.

С подплатено дъно ли са саковете на марка Puma?

Всички сакове на марка Puma са с допълнително подсигурено подплатено дъно, като някои от предложенията ни са с водоустойчиво дъно за още повече комфорт и сигурност.

Имат ли гаранция саковете на марка Puma? С каква продължителност?

Всички сакове на марка Puma са с гаранция, която всеки клиент има право да упражни по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Всички модели сакове на Puma ли са с допълнителна дълга дръжка?

Всички наши предложения на сакове на марка Puma са с допълнителна регулируема дръжка за носене през рамо.

Виж повече