Сакове Puma

Сакът е полезен аксесоар, който е важна част от ежедневието на днешния спортист. Той събира всичко необходимо за ежедневната тренировка. Благодарение на своята компактност, той е удобен и за кратки пътешествия. 

Ако търсите сак, който разполага с достатъчно отделения и пространство за вещите ви, атрактивните сакове Пума са насреща. Разгледайте тях, както и останалите спортни аксесоари на Puma, които предлагаме в Dress4less. 

Сакове Puma

Източник на изображението: pexels.com

Отличителни характеристики 

Марката представя разнообразие от модели сакове, които са в различни цветове и вместимост. Изработката им е от висококачествени материали, отличаващи се със своята здравина и издръжливост при тежки натоварвания. 

Тяхната практичност и лекота ги отличава от саковете на повечето брандове. Устойчивостта им осигурява надеждна защита на личните ви вещи

Както при всички продукти Пума, така и при спортните чанти присъства емблематичното лого. Най-често то е под формата на щампа в предната лицева част на сака. В някои случаи са брандирани и плъзгачите на циповете, както и дългата дръжка. 

Сакове Puma

Източник на изображението: freepik.com

Видове

Саковете Puma се предлагат в различни размери, подходящи както за път, така и за ден във фитнеса. Разнообразието от цветови комбинации ги прави подходящи за мъже, жени и деца. 

Представяме ви някои от най-търсените серии:

 • FIT AT SPORTS BAG
 • PHASE SPORTS BAG
 • AC MILAN PREMIUM BARREL BAG
 • AC MILAN LIGA BAG
 • CHALLENGER DUFFER BAG
 • FTBLPLAY MEDIUM BAG
 • TEAMGOAL 23 TEAMBAG
 • PRO TRAINING II SMALL BAG
 • AT GRIP BAG
 • FUNDAMENTALS SPORTS BAG

Технологии зад производството им

Дъното на спортните чанти е допълнително подсигурено за по-висока устойчивост при износване. Някои модели са и с водоустойчиво дъно за повече сигурност.

С грижа към комфорта на своите почитатели, саковете Puma разполагат с по два вида дръжки. Те са с две къси дръжки с велкро фиксиране за носене в ръка, както и удобна регулируема презрамка за през рамо с омекотена вложка за намаляване на натиска. 

При някои от предложенията има странични мрежести джобове, както и допълнителен джоб за съхранение на обувки. Това ги прави отличен избор не само за пътуване, но и за фитнес или тренировка на открито. 

Ципът на основното отделение се отваря двупосочно, осигурявайки лесен достъп до съдържанието на сака. В част от тях плъзгачите са метални за по-голяма устойчивост. 

За максимално лесно и приятно транспортиране, брандът предлага и сакове, които са оборудвани с колелца

Сакове Puma

Източник на изображението: pexels.com

Предимства

Освен с актрактивните си дизайни, саковете Пума притежават и редица други предимства пред тези на останалите брандове. 

Нека ви изброим и тях: 

 • Висококачествени и издръжливи материи.
 • Удобни отделения.
 • Разнообразие от размери.
 • Лекота при носене. 

Как да изберем подходящ модел?

Спрямо активността, за която най-често използвате сака си, изберете неговия размер и нужната функционалност. В случай, че го носите само в залата, спрете се на размер S или M, а ако пътувате редовно - L или XL. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните сакове Puma не само изглеждат добре, те се и усещат стабилно. Не са лефтерни и от тях не стърчат конци. Логото също е в класическия си дизайн. Казано накратко, изработката е безупречна.

Ако забележите по сака си нещо необичайно, вероятно той е реплика. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е наложил се магазин на пазара, в който ще откриете оригинални спортни продукти на известни марки. Всички те са в богато разнообразие и на достъпни цени. Ще ги откриете както в dress4less.bg, така и във физическите ни обекти в по-големите български градове.

Извършените онлайн поръчки се доставят с опция за преглед и тест преди доставка. Имате на разположение и 30 дни, в които да върнете поръчката обратно към нас. Разходите по връщането са за сметка на купувача. 

Възползвайте се от безплатна и бърза доставка, ако поръчката ви надвишава 90 лв.

Сакове Puma

Източник на изображението: freepik.com

Често задавани въпроси

Какво отличава саковете на Пума от останалите модели на пазара?

Саковете Пума са със спортен и модерен дизайн, който ги прави подходящи както за силния, така и за нежния пол. Освен това са изключително издръжливи и практични. 

За какви активности са подходящи?

Можете да използвате спортната си чанта, за да съберете багаж за пътешествието си или да носите удобно всичко необходимо за спорта, който тренирате.

Как да изберем подходящ размер?

Саковете са в няколко размера:

 • XS - 21-30 л
 • S - 31 - 40 л
 • M - 51-60 л
 • L - 55 - 70 л
 • XL - 80 л +

Дадените вместимости са приблизителни и са възможни разлики. Изберете размера спрямо активностите, за които ще използвате сака си. 

Виж повече