Шапки Puma

1 - 5 от 5

Puma шапки - качество и отличителни характеристики

За своите почитатели Puma предлага богат асортимент от мъжки, дамски и детски шапки, както за зимата, така и за пролетно-летния период. Шапките Puma са изработени от висококачествени материали, отличават се с изключителна практичност, стилен дизайн и функционалност. Плетените зимни предложения са меки, еластични и запазват топлината на главата. Някои модели са двупластови за още повече комфорт и топлина през най-студените дни.

Шапките пролет-лято са с извита или плоска козирка и шест-панелна конструкция. Изработени са от дишащи материи, а повечето модели разполагат с обшити вентилационни отвори за максимален комфорт и прохлада. Ширината на моделите се регулира посредством каишка в задната част, за отлично прилягане. При детските модели се използва велкро лента. Логото може да бъде бродирано, метално или щампа.

Видове, модели и серии

В тази категория бранда представя различни модели, цветове и материи. Спрямо предназначението си шапките могат да бъдат: за бягане, за баскетбол, за футболни фенове или за ежедневие, но повечето модели са мултифункционални. Puma предлага също голф каскети и шапки.

Някои от най-харесваните шапки Puma са:

  • Зимни – CLASSIC RIBBED BEANIE, ESS LOGO BEANIE, ARCHIVE POM BEANIE, ARCHIVE MID FIT BEANIE, ARCHIVE RETRO BEANIE, ACTIVE BEANIE, ESS BIG CAT BEANIE и др.
  • Пролет-лято – PUMA X SELENA GOMEZ CAP, FLATBRIM CAP, METAL CAT, ESS CAP, ESS CAP II, WOVEN BASEBALL CAP, CLASSIC COLOURBLOCK и др.
  • Колекции  - BMW, FERRARI, ODIN, ITALIA, HELLY HANSEN, AC MILAN, BVB, PORSCHE, SELENA GOMEZ и др.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Шапките Puma са изключително разнообразни – от модели с класически изчистен дизайн, до атрактивни, цветни впечатляващи предложения. Те са идеалния, винаги актуален, Puma аксесоар,който перфектно ще завърши вашата уникална ежедневна или спортна визия.

Специално подбраните от екипа на Dress4less модели са с доказано качество и гарантирано оригинален произход. Ако държите на бързо и коректно обслужване, достъпни цени и компетентна шопинг консултация – значи сте на правилното място. Шапки Puma при нас ще намерите на цени започващи от 21 лв. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Най-лесният начин да разпознаете фалшификатите от оригинала е да съблюдавате за несъвършенства от всякакъв вид – криви шевове, стърчащи конци, дори минимална разлика в начина, по който изглежда емблематичното лого на марката. Често фалшификатите се произвеждат и предлагат във всякакъв вид ярки цветове и нюанси, което не е характерно за оригиналните продукти.

Често задавани въпроси за Puma:

Подходящи ли са за деца зимните шапки на марка Puma?

Повечето зимни модели шапки на Puma се предлагат в универсален размер. В продуктовото описание на някои от моделите е упоменото, че са в универсален детски размер. Ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас!

Имат ли възможност да се регулират летните моделите на шапки Puma?

Летните модели шапки на Puma са регулируеми, което ги прави подходящи за всеки. Регулирането на ширината им става посредством удобна катарама в задната част на шапката.

Как да разбера кои модели шапки на марка Puma са мъжки и кои дамски?

Повечето модели шапки на марка Puma са в универсален размер и са подходящи както за мъже, така и за жени. Предлагаме стилни модели, подходящи само за дамите, както и мъжки модели, които повечето жени не биха харесали.

Подходящи ли са за подарък шапките на марка Puma?

Шапките на марка Puma, както и всички аксесоари, предлагани от Dress4less са чудесен избор за подарък. Те са изработени от висококачествени материали и са подходчщи за всеки вкус.

Виж повече