Детски долнища Puma

1 - 10 от 10

Puma детски долнища - качество и отличителни характеристики

За тренировка, за игри, за разходкa, за училище, детска градина или у домадетските долнища Puma са с изключително широк спектър на приложение. Съчетавайки в себе си практичност, комфорт и функционалност, те са перфектното допълнение към гардероба на всяко дете. Високотехнологичния производствен процес гарантира качеството на представените модели.

В тази категория дизайнерите залагат на висококачествени памучни или синтетични материи, които предлагат удобство и проветривост, изключително меки са и не дразнят детската кожа. При някои от моделите е използвана dryCELL технология, благодарение на която Вашите малки наследници ще останат сухи през целия ден.

С уникалните си свойства dryCELL технологията изтегля потта далеч от кожата към външната повърхност на материята за по-бързо изпаряване. За изключителното удобство на различните модели допринасят и някои допълнителни детайли:

  • еластична талия с връзки за персонализиран комфорт,
  • странични джобове със или без цип за безопасно съхранение на лични вещи,
  • еластични маншети,
  • мрежести зони за вентилация.

Видове модели и серии

Детските долнища Puma се предлагат във всякакви размери, различни кройки и най-вече в цветове характерни за марката (черно, бяло, синьо, червено). Някои от предложенията са със Slim Fit кройка и стеснени в долната си част крачоли, други са със по-свободна кройка, а има и такива с прави крачоли.

За своите най-малки приятели Puma представя сериите:

  • BATMAN,
  • MINIONS,
  • SUPERMAN,
  • TOM AND JERRY,
  • SONIC.

За малките футболисти или фенове на футбола са подходящи моделите представени в сериите – AC MILAN, BVB, ITALIA, MANCHESTER CITY, както и моделите ftblNXT Knitted Youth Pants, Training Entry Pants, ftblPLAY Youth Football Training Sweatpants и др.

Както за ежедневие така и за други видове спорт са подходящи моделите: French Terry Pants; Ka Sweat Pants; Active Sports Sweat Pants; Rebbel Bold Pants; Camo AOP Sweatpants; Classics T7 Junior Track Pants.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

С детските долнища на Puma Вашите малки, любими хора  могат спокойно да посрещнат всичко, което би им донесъл деня. Независимо дали за тренировка, за игри в парка или на закрито, за училище или детска градина – детските долнища Puma гарантират комфорт и удобство винаги и по всяко време.

Специално проектирани за да осигуряват максимална свобода на движенията, с тях децата могат да щуреят на воля. С моделите подбрани от екипа на Dress4less, Вие и детето ви получавате възможност да се докоснете до гарантираното качество на предлаганите от световно известния бранд продукти, на изключително достъпни цени – от 30 лв. до 50 лв.

Разпознаване на фалшификатите от оригиналите

Характерна за фалшификатите е острата и неприятна миризма, кривите шевове или стърчащи кончета. Но за да сте сигурни, че детското долнище Puma е оригинално е необходимо да обърнете внимание на логото. Около него не трябва да има допълнителни знаци или да се разминава от това, което сте виждали в магазините на производителя. Материята трябва да е мека и приятна на допир.

Често задавани въпроси за Puma:

На снимките на някои от моделите детски долнища Puma не се вижда дали имат връзки и джобове. От къде мога да получа подобна информация?

В описанието на всяко от детските долнища ще откриете детайлна информация относно спецификите на съответния модела. Ако имате нужда от допълнителна информация може да се свържете с нас.

Имат ли гаранция детските долнища на марката Puma?

Детските долнища на марката Puma имат гаранция, от която всеки клиент на Dress4less има право да се възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Харесах си детски обувки на марката Puma, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички налични детски долнища и техните актуални размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други цветове в наличност.

Харесах детско долнище на Puma, но бих искал да го закупя от магазин на Dress4less. Как да разбера дали е налично в обекта?

В сайта на Dress4less сме предоставили възможност да проверите в кои наши обекти е наличен всеки от моделите. За целта е необходимо да посетите страницата на съответния модел детско долнище, след което да изберете желания размер и да изберете бутона „Виж къде“. В списъчен ред ще се визуализират всички обекти, в които е наличен този модел и избрания размер.

Виж повече