Детски джапанки и сандали Puma

Puma детски джапанки и сандали - качество и отличителни характеристики

Детските джапанки и сандали на марката Puma са идеалния избор за летния сезон. Създадени са с изключително внимание към детайла, за да може Вашето дете да се чувства и изглежда отлично. Изработени са от висококачествени материали, които гарантират комфорт и надеждност.

Отличават се с лекота, трайност и ергономичен дизайн, за перфектно прилягане към нежното и тепърва развиващо се детско краче. Вложената в подметките EVA пяна омекотява натиска на ходилото, осигурява необходимата поддръжка  и създава неповторимо усещане за удобство.

Детските джапанки и сандали Puma са проектирани, така че да се обуват бързо и лесно, закопчават се посредством регулируеми велкро ленти или еластични ластици, без да се използват метални елементи, за максимално предпазване крака на детето от нараняване. Каишките са изработени от бързосъхнещи и меки текстилни материали, което предотвратява задържането на влага, а дизайна на моделите осигурява перфектна вентилация и прохлада.

За да се избегнат нежелани инциденти, подметките са с допълнително добавени вендузи или каналчета, които осигуряват добро сцепление при хлъзгави повърхности. Освен това са устойчиви на износване и не оставят следи, което ги прави подходящи за носене и на закрито.

Видове модели и серии

За най-малките си приятели Puma представя различни модели в типичните за летния сезон цветови комбинации.

Ето и някои конкретни предложения:

  • V2 Epic Flip
  • Leadcat Ylm Sandals
  • Leadcat Ylm 19 Sandals
  • Divecat V2 Injex
  • Wild Sandal Injex
  • Sao Sao Ng
  • El Rey Summer
  • Kreechr

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Детските джапанки и сандали на марката Puma имат много приложения – подходящи са както за носене на открито през летния сезон /за игри, разходки, плаж или басейн/, така и за вкъщи, детска градина или ясла или на закрити места за игра.

За повече детски усмивки и спокойствие на родителите екипа на Dress4less е подбрал мултифункционални модели, които съчетават в себе си комфорт, сигурност и практичност. Доверявайки ни се Вие получавате гаранция за качество на изключително достъпни цени започващи от 15 лв.

Разпознаване на фалшификатите от оригиналите

Както всички продукти с марка PUMA, така и детските джапанки и сандали, подлежат на изключително висок контрол за качество. Стърчащи нишки, изкривени шевове, асиметрия,  остатъци от недобре изрязана подметка, дори минимално разминаване в начина, по който изглежда логото – всички тези признаци биха могли да означават, че сте попаднали на фалшификат.

Често задавани въпроси за Puma:

Предлагате ли детски джапанки на марката Puma, които да са устойчиви на мокри настилки?

Предлаганите от Dress4less детски джапанки на Puma са проектирани със специални каналчета върху подметки, които осигуряват максимално сцепление при мокри и хлъзгави настивки.

Поръчах детски сандали Puma за подарък. Ако размерът не е по мярка, възможно ли е замяната да се направи от името на друг човек?

Възможно е замяната да бъде направена от друг човек. Необходимо е човекът да се свърже с нас на нашия национален телефон, да предостави информация за предходната поръчка и да заяви съответния модел, с който ще бъде направена замяната.

Имат ли включен преглед и тест детските джапанки на марката Puma?

Детските джапанки на Puma, както и цялата продуктова гама на Dress4less се изпращат с опция преглет и тест. Така клиентите ни ще могат да преценят дали продукта оправдава очакванията им, преди да го заплатят.

Може ли да бъде направена замяна на детски сандали Puma с продукт на същата марка, но от друга категория?

Замяната може да бъде направена с цялата продуктова гама на Dress4less. Необходимо е само да се свържете с нас на нашия национален телефон и да ни кажете с кой артикул желаете да направим замяната.

Лесно ли се закопчават и откопчават детските сандали на марката Puma?

Детските сандали на марката Puma са проектирани с лесен за закопчаване механизъм. Закопчаването става бързо и лесно посредством велкро лепенка, като не се използват метални елементи, които могат да наранят крака на детето.

Виж повече