Детски тениски Puma

1 - 21 от 21

Puma детски тениски - качество и отличителни характеристики

Детските тениски Puma са изработени от високофункционални синтетични или памучни материи, които са екологично чисти, изключително меки и приятни на допир за да не дразнят чувствителната детска кожа, не се мачкат лесно и запазват формата си по време на физическа активност. Дълготрайната издръжливост на цветовете и материите, ги прави отличен избор за гардероба на всяко дете.

Приложената при голяма част от детските тениски Puma, dryCELL технология, съдейства за отвеждане на потта към външната повърхност на материята, за по-бързо изпаряване, гарантирайки по този начин регулация на температурния баланс на тялото, усещане за сухота и комфорт през целия ден. При различните модели има добавени допълнителни елементи за постигане на максимален комфорт:

 • мрежести панели в критичните топлинни зони, осигуряващи прохлада,
 • плоски шевове,
 • издължена задна част за по-голямо покритие.

Видове модели и серии

Тениските в тази категория се предлагат в размери за малки деца и юноши, както за момичета, така и за момчета. За най-малките си почитатели бранда представя сериите:

 • SUPERMAN (за момчета),
 • SUPERGIRL (за момичета),
 • TOM AND JERRY,
 • MINIONS,
 • SONIC,
 • BATMAN.

Също актуални са сериите: USAIN BOLT, AC MILAN, BMW, BVB, FERRARI, MANCHESTER CITY, ITALIA и др.

Спрямо предназначението си може да намерите и следните модели:

 • За футбол – FTBL PLAY GRAPHICK SHIRT; LIGA CASUALS TEE; FTBLNXT GRAPHIC KIDS; FTBL PLAY LOGO YOUTH;
 • За ежедневие и други видове спорт – NU TLITY TEE; REBEL BOLD BASIC TEE; ACTIVE TEE; FUN GRAPHIC ESS TEE; ESSENTIALS TEE, ESS LOGO TEE; ALPHA TEE; MODERN SPORTS LOGO TEE и др.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Детските тениски Puma намират широко приложение в ежедневието на децата. Независимо дали става дума за лека или интензивна тренировка, за футбол, за игри, за разходка, за училище или у дома – тениските за деца представени от бранда са точния избор.

Моделите подбрани от екипа на Dress4less съчетават в себе си три от най-важните фактори при избор на дрехи за деца, а именно – практичност, комфорт, качество. Доверете ни се и се възползвайте от винаги конкурентните ни цени – от 13 лв. до 30 лв.

Разпознаване на фалшификатите от оригиналите

Предвид високото ниво на производствените технологии, фалшификатите лесно могат да бъдат различени. Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма, криви шевове или стърчащи нишки, а материята трябва да е мека и приятна на допир. Съблюдавайте дали логото е точно характерното за Puma, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци.

 

Често задавани въпроси за Puma:

От какви материи са изработени детските тениски на марката Puma? Качествени ли са?

Когато става въпрос за качество, Puma безспорно е сред най-добрите производители, доказали се на пазара за спортни стоки. Детските тениски на Puma, предлагани в Dress4less са изработени от висококачествени материи, екологично чисти и безопасни технологии и тъкани. Създадени за да осигурят комфорт и свобода на двоженията.

Поръчах детска тениска на марката Puma, но размерът не е по мярка, а моделът вече е изчерпан. Възможна ли е замяна с продукт на друга марка?

Замяната може да бъде направена с цялата продуктова гама на Dress4less. Необходимо е единствено да се свържете с нас на нашия национален телефон и да заявите, че желаете да направите замяна и кой е желаният от Вас модел тениска или друг артикул.

Материалите, от които са направени детските тениски на Puma отговарят ли на описанието в сайта?

Материалите, от които са направени детските тениски на марка Puma отговарят на продуктовите описания в сайта. Ако имате допълнителен въпрос, относно използваните в производството на продуктите ни материали, може да се свържете с нас!

Подходящи ли са за тийнейджъри детските тениски на Puma?

Разполагаме с разнообразие от модели, някои от които подходящи за деца в тийнейджърска възраст. В продуктовата страница на всяка от тениските сме предоставили ориентировачна таблица с размери. Ако имате нужда от повече информация за конкретен модел и размер може да се свържете с нас!

Виж повече