Детски ботуши Puma

1 - 3 от 3

Когато навън захладнява, децата имат нужда от сигурна обувка, която да ги предпазва от студ, вятър и сняг. Затова е важно да им избирате удобни и сигурни ботуши, които да се погрижат за това и тяхната безопасност.

За деца, които обичат игрите и приключенията навън, насреща са висококачествените детски ботуши Пума. 

Те са снабдени с технологии, които предпазват краката от лоши метеорологични условия. Можете да разгледате тях, както и останалите ни детски продукти на Пума, в Dress4less. 

Детски ботуши Пума

Източник на изображението: pexels.com

Качество и отличителни характеристики 

Несъмнено детските ботуши на спортния лидер се отличават с красивите си дизайни. Модерни и спортни, те са подходящи както за ежедневието, така и за разходки в сред природата при лоши условия. 

Струва си да обърнем по-сериозно внимание и на технологиите, които правят тези обувки сигурни и удобни. Те не само предпазват от вода, вятър и студ, но и са меки при стъпване и осигуряват стабилност. Удобството им е сред ключовите характеристики, защото не пречи на правилното развитие на крачетата. 

Тъй като през зимата е заледено, едни качествени ботуши трябва да предпазват от подхлъзвания. Тези на марката са с подметки, които позволяват ходене и изкачване на хлъзгави повърхности, благодарение на доброто сцепление. 

Сред най-известните лога в историята на спортните продукти е това на Puma. То представлява скачаща пума над името на бранда. Ще го забележите отстрани и отзад на детските обувки/ботуши за зимата, както и на подметката.

Видове

В асортимента на немския спортен бранд Puma ще намерите ботуши за момичета и момчета на всички възрасти. Приятните разцветки и спортните стилове ги правят чудесни за ежедневие и спорт. 

Представяме ви и най-популярните серии зимни обувки Puma:

  • Evolve Puretex
  • Carina 2.0
  • Nieve Wtr AC I Boot Navy

Технологии зад производството им

За да бъдат комфортни, ботушите за деца са снабдени с технологии, които осигуряват мекота, топлина и вентилация на детските крачета. Освен това, в част от детските ботуши Пума присъства технологията PureTex, която е антибактериална и предпазва от развитието на бактерии. 

В някои от моделите има и Gore-Tex мембрана, благодарение на която краката се вентилират и не се потят. В същото време, тя не допуска вода и вятър във вътрешността на обувките.

Грайферът на подметките е изработен от изключително издръжлива гума. Тя предпазва от подхлъзвания. В тях е внедрена и EVA пяна, която осигурява мекота при стъпване и стабилност. 

Начините за закопчаване са също удобни за децата - с велкро и с ластични връзки.

Детски ботуши

Предимства

За безопасни забавления сред природата, детските ботуши Puma предлагат всичко неoбходимо - удобство, защита и високо ниво на сцепление. Издръжливостта им гарантира, че ще останат здрави при продължително и интензивно натоварване. 

Атрактивните дизайни и удобните начини на закопчаване също са сред предимствата. Децата ще носят зимните си ботуши с истинско удоволствие. 

Как да изберем подходящ модел?

Съобразете активността на мъниците с избора на ботуши. Ако обичат да играят навън през зимата, изберете модел зимни детски обувки с подсилващи елементи и по-високо ниво на сцепление.

Такива са ботушите Puma Nieve Wtr AC I Boot Navy

Най-важно е да знаете как да изберете правилния размер. Обувките не трябва да ограничават движенията и да притискат, причинявайки мазоли. Това може да попречи както на развитието на стъпалата, така и на стойката. 

Детски ботуши

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Ще познаете оригиналните детски ботуши по перфектната изработка, от която няма да видите стърчащи конци или следи от лепило.

Логото също ще е с класическия си дизайн, познат на хората по цял свят. 

Ако обувките се усещат с лошо качество и са лефтерни, когато са в ръцете ви, това е сигурен знак, че държите фалшив продукт. 

Проверете и за фабричен номер, който е отпечатан на етикета в обувките.

Защо да се доверим на Dress4less?

Знаете ли, че в Dress4less можете да откриете оригинални спортни продукти от всички категории? Точно така, те са висококачествени, в богато разнообразие и са на безпрецедентни цени. 

Можете да ги разгледате както в сайта ни, така и във физическите ни обекти, където ще бъдете любезно обслужени.

Ако предпочитате да пазарувате онлайн, поръчката ще се достави с опция за преглед и тест, преди да заплатите. Можете и да върнете продукта обратно към нас в рамките на 30 дни от датата на доставка. Разходите по връщането са ваша отговорност. 

Получавате бърза и безплатна доставка, ако поръчката ви надвишава 90 лв. 

Детски ботуши Пума

Източник на изображението: pexels.com

Често задавани въпроси

Какво отличава детските ботуши на Пума от останалите модели на пазара?

Освен че са с красиви дизайни, ботушите за деца на марката са изключително комфортни. Подметките им са с мека EVA пяна и здрав грайфер, предпазващ от подхлъзвания. 

Те са водоустойчиви, ветроустойчиви и с добра вентилация, което ги прави подходящи за всякакви метеорологични условия. 

За какви спортни активности са подходящи?

Чудесни са за ежедневието, за разходки сред природата, както и за зимни спортове.

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията на ботушите е стандартна, но ви съветваме да се ориентирате по таблицата с размери в dress4less.bg.

Виж повече