Мъжки джапанки Puma

Puma мъжки джапанки - качество и отличителни характеристики

За горещите летни дни… За плажа… За басейна… За дните, в които джапанките  са единствената опция, PUMA  предлага на своите почитатели широка гама от мъжки джапанки и сандали. Висококачествените синтетични материали, от които са изработени мъжките джапанки с марка PUMA, гарантират свръх удобство, комфорт и функционалност. 

Моделите, които ще намерите в тази категория се отличават с трайност, лекота и естетичен дизайн, следващ извивките на крака. Използваната при изработката, на голяма част от мъжките джапанки, EVA пяна гарантира комфорт и омекотява натиска на ходилото по цялата дължина на подметката.

Изключително практични, мъжките джапанки PUMA осигуряват спокойствие и надеждност - специално добавените вендузи в подметките съдействат за максимално сцепление при мокри настилки. Текстилните материали използвани при изработката са бързосъхнещи и не позволяват задържането на влага.

При всеки от моделите неизменно присъства и характерното за марката лого, изобразяващо скок на животното пума над самата дума.

Видове, модели и серии 

Сред летните предложения на PUMA могат да бъдат намерени джапанки тип “прашка“, джапанки тип „чехли“ и сандали.

Някои от моделите са:

  • Тип „прашка“ - Epic Flip v2, Cosy Flip;
  • Тип „чехли“ - Popcat 20, Leadcat, Divecat v2;
  • Тип „сандали“ -  Leadcat Ylm 19.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Със сигурност няма да сгрешите ако се доверите на предложенията представени от световно известния бранд. Дизайнерите на PUMA са се постарали  да удовлетворят всеки вкус. Мъжките джапанки PUMA са подходящи не само за дните прекарани на плажа или басейна, но са страхотен избор и при ежедневната Ви визия.

При нас може да намерите модели, които се съчетават перфектно с всякакъв вид облекло – от плажни или спортни къси панталони на Puma до лек и неангажиращ ежедневен тоалет. Избирайки мъжки джапанки  PUMA от Dress4less Вие не само ще имате възможност да се насладите на комфорта, който осигуряват моделите, но ще може да се възползвате и от изключително атрактивните цени започващи от 28 лв., достигащи до 64 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Както всички продукти с марка PUMA, така и мъжките джапанки, подлежат на изключително висок контрол за качество. Стърчащи конци, криви шевове, лепило по обувките, дори минално разминаване в начина, по който изглежда логото – всички тези признаци биха могли да означават, че сте попаднали на фалшификат.

Оригиналните джапанки PUMA трябва да имат етикет с фабричен номер, който в зависимост от модела може да бъде пришит от вътрешната страна на обувките или може да бъде залепен странично на подметките. При някои модели фабричния номер се намира върху хартиения фабричен етикет.

Често задавани въпроси за Puma:

Отговарят ли си на размера мъжките джапанки на марката Puma?

В общия случай мъжките джапанки на марката Puma, предлагани от Dress4less отговарят на размерите си. За ваше улеснение сме поставили таблица с ориентировъчни размери. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Предлагате ли мъжки джапанки на марката Puma, които да са устойчиви на мокри настилки?

Предлаганите от Dress4less мъжки джапанки на Puma са проектирани със специални каналчета върху подметки, които осигуряват максимално сцепление при мокри и хлъзгави настивки.

Поръчах мъжки джапанки Puma за подарък. Ако размерът не е по мярка, възможно ли е замяната да се направи от името на друг човек?

Възможно е замяната да бъде направена от друг човек. Необходимо е да се обади на нашия национален телефон, да предостави информация за предходната поръчка и да заяви съответния модел, с който ще бъде направена замяната.

Харесах си мъжки джапанки Puma, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички продукти и актуални размери в наличност са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други налични цветове.

Желая да поръчам мъжки джапанки Puma за подарък. С кутия ли се предлагат?

Предлаганите от Dress4less мъжки джапанки на Puma се предлагат в оригинални кутии. Те са чудесен избор за подарък, с които да зарадвате близките си.

Виж повече