Мъжки зимни обувки Puma

Puma мъжки зимни обувки - качество и отличителни характеристики

Като една от водещите световни спортни марки PUMA проектира и разработва иновативни продукти за всеки сезон. При зимните предложения бранда  залага най-вече на висококачествена естествена кожа и материали, които спомагат за задържане на топлината вътре в обувката.

Използваната в изработката на подметките EVA пяна  допринася за лекота, удобство и комфорт. Устойчивите на износване подметки и дълбоките грайфери предпазват от нежелани инциденти и подхлъзване, осигурявайки по този начин стабилност, защита, надеждност.

За максимален комфорт през студените дни PUMA предлага на своите потребители зимни обувки, които обединяват в себе си най-новите и прогресивни технологии. Някои от тях са

  • Optimal Comfort,
  • ArchTec Support
  • PURETEX.

При някои от зимните модели на PUMA  има добавена Gore-Tex мембрана, която не допуска проникване на вода във вътрешността на обувката, същевременно позволява на крака да диша.

Видове, модели и серии

Доверявайки се на бранда от световна величина, получавате възможност да избирате от различни серии и модели, предлагани в характерните за зимния сезон цветове. Сред най-желаните от потребителите се нареждат:

  • Desierto Sneaker
  • Axis TR Boot Winter
  • Vista Mid
  • Tarrenz Pure-Tex Sneaker Boot
  • Pacer NEXT SB Winter Boot

Защо тази марка, защо от Dress4less  и ценови диапазони

Избирайки мъжки зимни обувки с марка PUMA Вие получавате възможност да се докоснете до богатия асортимент представен от дизайнерите на  един от световните лидери на пазара. Следвайки световните модни  тенденции, моделите обединяват в себе си модерен и в същото време практичен дизайн, комфорт, удобство, надеждност и защита при всякакви условия на времето.

Екипът на Dress4less се е постарал да ви предложи значителен избор от модели, които са многофункционални. Те са перфектния завършек на Вашата визия – могат да се комбинират  както с дънки, така и със спортен панталон или спортно долнище на Puma. Ако държите на коректност, бързина и качество на обслужване, значи сте на правилното място. Цените както винаги са  изключително примамливи - започват от 84 лв. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

За да сте сигурни, че избраният от вас продукт е с оригинален произход е необходимо да следите за несъвършенства от всякакъв тип  – криви шевове, стърчащи конци, асиметрия между двете обувки, неприятна специфична миризма, дори минимална разлика в логото. Оригиналните зимни обувки PUMA винаги трябва да са в кутия с фабричен номер, който присъства и на вътрешния етикет на обувките.

Често задавани въпроси за Puma:

Отговарят ли си на размера мъжките джапанки на марката Puma?

В общия случай мъжките джапанки на марката Puma, предлагани от Dress4less отговарят на размерите си. За ваше улеснение сме поставили таблица с ориентировъчни размери. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Предлагате ли мъжки джапанки на марката Puma, които да са устойчиви на мокри настилки?

Предлаганите от Dress4less мъжки джапанки на Puma са проектирани със специални каналчета върху подметки, които осигуряват максимално сцепление при мокри и хлъзгави настивки.

Поръчах мъжки джапанки Puma за подарък. Ако размерът не е по мярка, възможно ли е замяната да се направи от името на друг човек?

Възможно е замяната да бъде направена от друг човек. Необходимо е да се обади на нашия национален телефон, да предостави информация за предходната поръчка и да заяви съответния модел, с който ще бъде направена замяната.

Харесах си мъжки джапанки Puma, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички продукти и актуални размери в наличност са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други налични цветове.

Желая да поръчам мъжки джапанки Puma за подарък. С кутия ли се предлагат?

Предлаганите от Dress4less мъжки джапанки на Puma се предлагат в оригинални кутии. Те са чудесен избор за подарък, с които да зарадвате близките си.

Виж повече