Мъжки зимни обувки Puma

1 - 6 от 6
1 - 6 от 6

Често задавани въпроси за Puma:

Отговарят ли си на размера мъжките джапанки на марката Puma?

В общия случай мъжките джапанки на марката Puma, предлагани от Dress4less отговарят на размерите си. За ваше улеснение сме поставили таблица с ориентировъчни размери. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Предлагате ли мъжки джапанки на марката Puma, които да са устойчиви на мокри настилки?

Предлаганите от Dress4less мъжки джапанки на Puma са проектирани със специални каналчета върху подметки, които осигуряват максимално сцепление при мокри и хлъзгави настивки.

Поръчах мъжки джапанки Puma за подарък. Ако размерът не е по мярка, възможно ли е замяната да се направи от името на друг човек?

Възможно е замяната да бъде направена от друг човек. Необходимо е да се обади на нашия национален телефон, да предостави информация за предходната поръчка и да заяви съответния модел, с който ще бъде направена замяната.

Харесах си мъжки джапанки Puma, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички продукти и актуални размери в наличност са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други налични цветове.

Желая да поръчам мъжки джапанки Puma за подарък. С кутия ли се предлагат?

Предлаганите от Dress4less мъжки джапанки на Puma се предлагат в оригинални кутии. Те са чудесен избор за подарък, с които да зарадвате близките си.

Виж повече