Мъжки зимни обувки Puma

Когато зимният сезон настъпи, е изключителен приоритет са вашите безопасност и комфорт. Затова инвестирайте в надеждни зимни обувки, които да ви предложат защита от ниските температури и заледените пътища. 

Гамата от мъжки зимни обувки Пума е специално проектирана да осигурява топлина и отлично сцепление през зимата. Преди да направите избора си от Dress4less, ние ще ви запознаем с техните качествата и технологии. 

Мъжки зимни обувки Пума

Отличителни характеристики 

Като една от водещите световни спортни марки, Puma се отличава с качеството на своите зимни обувки. Брандът залага на естествената кожа и други материали, които да спомогнат за задържането на топлина в обувките. 

Подметките са устойчиви на износване и са с дълбоки грайфери. Те ще ви предпазят от нежелани инциденти и подхлъзване. Гарантирано ще получите стабилност, защита и сигурност по време на зимния сезон.

Както в останалите си продукти, така и в обувките, брандът се доверява и на своите технологии. Те ще предпазят краката ви от студ, вода и умора по време на интензивно движение. И въпреки всичко изброено, ще получите и лекота при носене. 

Логото на Puma е сред главните отличителни характеристики и не може да бъде пропуснато. То изобразява пума, която прескача името на марката. Ще го забележите на езика на обувките или отстрани, като някои модели имат изобразена пума в задната част на обувката.

Видове

Разнообразната гама от мъжки зимни обувки Пума се състои от модерни и мъжествени дизайни. Това е причината да са подходящи за носене в ежедневието или по време на зимни спортове. Те осигуряват необходимите издръжливост и стил, за да им се доверявате при ниски температури. 

Сред най-желаните от потребителите серии се нареждат:

 • Desierto Sneaker
 • Axis TR Boot Winter
 • Vista Mid
 • Tarrenz Pure-Tex Sneaker Boot
 • Pacer NEXT SB Winter Boot

Технологии зад производството им

За максимален комфорт през студените дни, марката се грижи за своите почитатели и техните нужди. Зимните обувки притежават прогресивни технологии, които ще предпазят краката ви от студ и влага. 

Към всички тях има добавена Gore-Tex мембрана. Тя не допуска проникване на вода във вътрешността на обувките, не запарва краката и им позволява да дишат свободно. 

Ето и останалите технологии, които участват в обувките: 

 • Optimal Comfort
 • ArchTec Support 
 • PURETEX
 • EVA пяна

Мъжки зимни обувки Пума

Предимства

Зимните обувки на немския бранд са предпочитан избор сред мъжете из цял свят. Това е благодарение на предимствата им пред много други марки на пазара. 

Ето ги и тях

 • Осигуряват топлина;
 • Изолират студа;
 • Водонепропускливи са;
 • Предлагат добро сцепление;
 • Издръжливи са;
 • Дизайните им са спортни и атрактивни.

Те са универсални и са подходящи за разнообразни дейности. Визията им гарантира, че ше бъдете модерни и защитени през цялата зима. 

Как да изберем подходящ модел?

Нека приоритет при избора на зимни обувки да бъдат атмосферните условия, в които ще ги носите. Уверете се, че те осигуряват достатъчно добра изолация от студа и запазват топлината, докато не позволяват водата да навлиза в обувките. 

Макар и всички обувки за зимата на Puma да предлагат добро сцепление, някои от тях имат по-слабо, а други - по-силно. Силата на сцепление зависи от предназначението на обувките. Изберете модела за вас спрямо това, за което ще го използвате.

Комфортът и правилното прилягане са от решаващо значение, така че се спрете на чифт с омекотяваща подметка. Така кракът ви няма да се изморява при дълго време ходене.

Мъжки зимни обувки Puma

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Изработката на оригиналните обувки Puma е безупречна и са без недостатъци. От тях не стърчат конци от шевовете. Усещането за стабилно и перфектно прилягане са също ключов елемент на оригиналните обувки.

Емблематичното лого на Puma запазва класическия си дизайн без да е променено. Освен това в кутията ще видите фабричния номер, който присъства и на вътрешния етикет на обувките. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less се е утвърдил като уважаван магазин, предлагащ широка гама оригинални спортни продукти на Puma на безпрецедентни цени. Предоставянето на отлично обслужване е спечелило доверието на многобройните ни лоялни клиенти от всички краища на България. 

Покупките, направени през dress4less.bg, се доставят с опция за тест и преглед. Така ще можете да пробвате новите си обувки и да ги заплатите, ако отговарят на очакванията ви. Предоставяме ви и 30-дневен срок за връщане от датата на доставката, като разходите за връщане са ваша отговорност.

За тези, които предпочитат личното пазаруване, нашите физически обекти ви очакват в по-големите градове на страната. Наблюдавайте наличностите на желаните продукти в онлайн магазина ни. Така ще знаете в кой от нашите обекти ще ги откриете. 

Предлагаме безплатна доставка в рамките на един работен ден за поръчки над 90 лева. 

Мъжки зимни обувки Puma

Често задавани въпроси

Какво отличава мъжките зимни обувки на Puma от останалите модели на пазара?

Дори при неблагоприятни метеорологични условия, зимните обувки Puma ще ви дарят с нужните сигурност, сцепление и комфорт. Изработката им от висококачествени материали обещава добра устойчивост и дълго време носене. 

Вградените технологии ще предпазят краката ви от студа и влагата, докато ги поддържат топли и сухи. 

За какви спортни активности са подходящи?

Можете спокойно да ги използвате за разходки из града или за зимни спортове. 

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията е стандартна, но не забравяйте, че през зимата е възможно да носите по-дебели чорапи. Изберете размер, който да ви е комфортен и в такъв случай. 

Виж повече