Дамски къси панталони Puma

Няма намерени продукти в тази категория

Puma дамски къси панталони - качество и отличителни характеристики

Германската компания Puma е сред лидерите на пазара за спортни стоки. Широката гама от продукти, които бранда предлага са с доказано качество и отдавна са неизменна част от динамичното ежедневие и спортния живот на потребителите. Дамските къси панталони са изработени от високофункционални памучни или синтетични материи, които са трайни, не се мачкат лесно и са изключително приятни на допир.

Приложените при изработката технологии dryCELL и windCELL допълнително съдействат за максимален комфорт, помагайки Ви да останете сухи по време на тренировка и осигурявайки отлична защита срещу вятър. Дишащите материи и добавените мрежести панели от своя страна гарантират перфектна вентилация.

Дамските къси панталони Puma  се отличават с ергономичния си дизайн, даващ гъвкавост и максимална свобода на движенията. За постигане на свръх-удобство и функционалност спомагат и някои допълнителни детайли:

  • широк еластичен колан;
  • регулируеми връзки за перфектно прилягане и сигурност по време на движение;
  • плоски шевове;
  • светлоотразителни елементи;
  • странични джобове и/или допълнителен водоустойчив джоб с цип, вграден в задната или вътрешната част на колана на талията за безопасно съхранение.

Видове модели и серии

В зависимост от предназначението си, моделите представени в тази категория са разнообразни. Ето и някои конкретни предложения:

  • За бягане -  Ignite 3” Short’s, Lite Running 3” Short’s, IGNITE 5” Running Short’s, Last Lap Knitted Running Short’s;
  • За тренировка – PUMA X FIRS MILE Woven Short’s, Knitted Training Short’s, A.C.E. Mesh Short’s;
  • За ежедневно носене или друг вид спорт – Downtown Printed Short’s, Evostripe, Classics T7, Summer Luxe Satin, PUMA X Selena Gomez Woven Short’’s, Tie Dye Mesh, Essentials Sweat Short’s, Modern Sports, Evide Woven.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Дамските къси панталони Puma са перфектния микс между стил и практичност. Идеални са както за интензивни тренировки, така и за ежедневната Ви визия или дори за плаж. За да сте сигурни в качеството на избрания от вас продукт, доверете се на специално подбраните модели от екипа на Dress4less. Гарантираме ви бързо и коректно обслужване, както и винаги конкурентни цени.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Фалшификатите често имат остра и неприятна миризма, а материята е твърда и неприятна на допир. Освен това, вглеждайки се в детайлите на продуктите, които не са с оригинален произход обикновено се забелязват изкривени шевове, стърчащи конци или асиметрия.

Често задавани въпроси за Puma:

От какви материали са изработени дамските къси панталони на марката Puma? Качествени ли са?

Дамските къси панталони на Puma от Dress4less са изработени от висококачествени материи с гаранция за устойчивост, комфорт и дълъг срок на употреба. Предлагаме разнообразие от модели, изработени от различни материи – мека памучна материя, висококачествен полиестер за лекота и прохлада или комбинация от двете тъкани. Също така, в производството на нашите продукти са използвани иновативни технологии за максимален комфорт и свобода на движенията.

Желая да поръчам дамски къси панталони Puma и да ги комбинирам с тениска предложана в секция „Завърши визията“. Еднакви ли са материите на двата продукта? Съчетават ли се добре?

В секцията „Завърши визията“ предоставяме на клиентите си възможност да допълнят тоалета си като разгледат най-подходящите съчетания за съответния продукт, Освен, че нашите предложения се комбинират добре визуаллно, също така са изработени от сходна материя.

Как да разбера каква е материята на дамските къси панталони Puma – плътна или по-тънка?

В продуктовата станица ще откриете информация за състава на продукта и негова детайлна снимка, за да придобиете по-ясна представа колко плътна е материята и каква е нейна структира. В случай, че Ви е необходима допълнителна информация за конкретен модел може да се свържете с нас!

Защо дамските къси панталони на марка Puma, нямат регулируеми връзки?

Голяма част от дамските моделите къси панталони на Puma имат регулируеми връзки за повече комфорт. Моделите, които нямат връзки имат широк еластичен колан, който пасва на талията и не позволява да се измества по време на движение.

Виж повече