Дамски клинове Puma

1 - 18 от 18

Puma дамски клинове - качество и отличителни характеристики

Дамските клинове Puma са идеалния синтез между функция и стил. Моделите представени от бранда са изработени от висококачествени еластични памучни или синтетични материи. Създадени за да осигуряват максимален комфорт при физическа активност, дамските клинове Puma се отличават с функционалния си дизайн:

 • широки еластични колани, осигуряващи поддръжка и комфорт;
 • мека, еластична и стягаща материя, извайваща перфектно формите на тялото, същевременно позволяваща максимална свобода на движенията;
 • плоски шевове, които не дразнят кожата; мрежести вложки за добра вентилация (най-вече при летните предложения);
 • добавени джобове и възможност за съхранение на лични вещи.

  При изработката на различните модели са използвани основно два вида технологии – добре познатата ни dryCELL технология и evoKNIT .

За еvoKNIT технологията е характерно:

 • безшевен дизайн, свеждащ до минимум триенето и осигуряващ максимална свобода на движенията;
 • лесна за обличане, лека и дишаща материя;
 • ергономично прилягане по тялото.

Видове, модели и серии

В тази категория ще намерите изключително богат избор от модели. Започвайки от различните видове дължини (3/4, 7/8 или дължина до глезена), преминавайки през разнообразието от цветове, материи и кройки, достигаме до различните серии и различното предназначение на представените модели.

Моделите предназначени за тренировка най-често са изработени от стягащи, еластични и дишащи материи, като са допълнително оборудвани с технологиите dryCELL и/или evoKNIT. Моделите от памучна материя, обикновено биват предпочитани от дамите за ежедневната им уникална визия.

Представителките на нежния пол, които обичат да изпъкват, могат да избират от атрактивните предложения представени в серията на Puma – Naturel, за почитателките на Selena Gomez е представена серията  - PUMA X Selena Gomez, а за онези от Вас, които са успели да запазят детското в себе си Puma представя серията – PUMA X Hello Kitty.

Ето и някои конкретни предложения:

 • Evo Knit;
 • Chase Legging AOP;
 • Holiday Pack; Xtg;
 • Amplifield;
 • Classics Rib;
 • Trend AOP;
 • Floral AOP;
 • Revolt;
 • Rebel Reload  и др.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Бранда Ви поднася голям избор от модели, серии, материи и кройки. Дамските клинове Puma са изработени от висококачествен текстил с устойчиви цветове и осигуряват усещане за свръх удобство и комфорт. Ние от Dress4less  Ви даваме възможност да се докоснете до гарантираното качество на Puma, на изключително атрактивни цени – от 30 лв. до 65 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Фалшификатите често биват предлагани в най-разнообразни ярки цветове, което не е характерно за оригиналните продукти.  Принтовете  обикновено имат не добър вид, а начина по който изглежда логото се разминава с оригиналния му вид. Друг признак са изкривените шевове, стърчащи кончета и неприятната миризма.

Често задавани въпроси за Puma:

Как да разбера каква е материята на дамските клинове Puma – плътна или по-тънка?

В продуктовата станица сме предоставили информация за състава на продукта и негова детайлна снимка, за да придобието по-ясна представа колко плътна е материята и каква е нейна структира. В случай, че се нуждаете от повече информация за конкретен модел може да се свържете с нас.

Искам да поръчам дамски клин на марката Puma, който да съчетая с тениска или потник на същата марка. Имате ли модели, които са подходящи за комбинация?

В Dress4less предлагаме голямо разнообразие от дамски клинове, тениски и потници на марката Puma. Една част от тях могат да бъдат съчетани в чудесна комбинация. За Ваше улеснение сме предоставили секция „Зашърши визията“, която се намира под продуктовото описание. В нея ще откриете най-подходящите продукти, с които да допълните облеклото си.

Имат ли гаранция дамските клинове на марката Puma?

Дамските клинове на марката Puma имат гаранция, от която потребителят има право да се възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Как да преценя кой размер дамски клинове на марката Puma да поръчам? Отговарят ли си на размерите?

В общия случай дамските клинове на Puma си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Виж повече