Дамски сандали Puma

1 - 4 от 4

Puma дамски сандали - качество и отличителни характеристики

 

Ако търсите лека и удобна лятна обувка, дамските сандали на Puma са перфектния избор. Те са универсални, комфортни и изключително практични. Обуват се лесно и не ограничават движенията. За максимален комфорт,  плътно прилягане и напасване по крака, горната им част е изцяло регулируема – при някои модели чрез функционално затваряне на каишките посредством токи, при други посредством велкро ленти, а при трети се използва еластичен ластик.

В горната си част дамските сандали Puma са изработени от висококачествени бързосъхнещи текстилни материали, понякога в комбинация с естествена кожа. Проектирани са така, че да осигуряват отлична вентилация на ходилата,  не позволявайки по този начин задържането на влага.

В подметките е вложена EVA пяна, за омекотяване натиска на ходилото.  При някои модели подметката е релефна, а при други има специално добавени вендузи за максимално сцепление при мокри настилки.

Видове, модели и серии

 

През годините дизайнерите на Puma представят различни серии и модели, които като че ли са винаги актуални. Някои от летните предложения за дамите са:

  • PUMA Willon Leather
  • PUMA Rider Sandal Game On
  • PUMA Epic Sandal
  • PUMA Platform Sandal
  • PUMA X Selena Gomez Cali Sandals – модела е разработен в колаборация със световно известната певица Selena Gomez.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Когато става дума за дамски сандали, дизайнерите на Puma са дали всичко от себе си, за да създадат модели олицетворение на качество, практичност, удобство и комфорт. Разбира се, когато говорим за продукти за жени, визията винаги е от значение и в световно известната компания, добре знаят това.

Ето защо моделите, които предлагат винаги следват световните модни тенденции. Най-често те са с изчистен дизайн, така че лесно да се комбинират с почти всякакъв вид лятно облекло.  Тъй като наш приоритет е максимално да задоволяваме вашите потребности, сме подбрали именно такива модели. Доверявайки ни се, Вие получавате гаранция за качество на изключително достъпни цени започващи от 35 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните дамски сандали Puma трябва да са винаги в кутия с фабричен номер, който присъства и на вътрешния етикет на Puma обувката или на фабричния хартиен етикет. Предвид високия контрол на качеството, през който преминава продукцията, да се различат фалшификатите не е трудно – следете за:

  • криви шевове;
  • асиметрия;
  • стърчащи нишки;
  • изкривено лого или други несъвършенства.

Често задавани въпроси за Puma:

Харесах си дамски сандали на Puma, но бих искал да ги закупя от магазин на Dress4less. Как да разбера дали са налични в обекта?

В сайта на Dress4less сме предоставили възможност да проверите в кои магазини е наличен всеки от моделите. За целта е необходимо да посетите страницата на желания от Вас модел, след което да изберете Вашия размер и да изберете бутона „Виж къде“. В списъчен ред ще се визуализират всички обекти, в които е наличен този модел и вашия размер.

Отговарят ли си на размера дамските сандали на марката Puma?

В общия случай дамските сандали на марката Puma, предлагани от Dress4less отговарят на размерите си. За ваше улеснение сме поставили таблица с ориентировъчни размери. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Желая да поръчам дамски сандали на Puma за подарък. С кутия ли се предлагат?

Предлаганите от Dress4less дамски сандали на Puma се предлагат в оригинални кутии. Те са чудесен избор за подарък, с които да зарадвате близките си.

Харесах си дамски сандали на марката Puma, но искам да поръчам в различен цвят? Имате ли налични други цветове?

Всички продукти и актуални размери в наличност са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел дамски сандали Puma, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други налични цветове.

Виж повече