Дамски спортни екипи Puma

Няма намерени продукти в тази категория

Puma дамски спортни екипи - качество и отличителни характеристики

Ако търсите лека и удобна лятна обувка, дамските сандали на Puma са перфектния избор. Те са универсални, комфортни и изключително практични. Обуват се лесно и не ограничават движенията. За максимален комфорт,  плътно прилягане и напасване по крака, горната им част е изцяло регулируема – при някои модели чрез функционално затваряне на каишките посредством токи, при други посредством велкро ленти, а при трети се използва еластичен ластик.

В горната си част дамските сандали Puma са изработени от висококачествени бързосъхнещи текстилни материали, понякога в комбинация с естествена кожа. Проектирани са така, че да осигуряват отлична вентилация на ходилата,  не позволявайки по този начин задържането на влага.

В подметките е вложена EVA пяна, за омекотяване натиска на ходилото.  При някои модели подметката е релефна, а при други има специално добавени вендузи за максимално сцепление при мокри настилки.

Видове, модели и серии

 

През годините дизайнерите на Puma представят различни серии и модели, които като че ли са винаги актуални. Някои от летните предложения за дамите са:

  • PUMA Willon Leather
  • PUMA Rider Sandal Game On
  • PUMA Epic Sandal
  • PUMA Platform Sandal
  • PUMA X Selena Gomez Cali Sandals – модела е разработен в колаборация със световно известната певица Selena Gomez.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Когато става дума за дамски сандали, дизайнерите на Puma са дали всичко от себе си, за да създадат модели олицетворение на качество, практичност, удобство и комфорт. Разбира се, когато говорим за продукти за жени, визията винаги е от значение и в световно известната компания, добре знаят това.

Ето защо моделите, които предлагат винаги следват световните модни тенденции. Най-често те са с изчистен дизайн, така че лесно да се комбинират с почти всякакъв вид лятно облекло.  Тъй като наш приоритет е максимално да задоволяваме вашите потребности, сме подбрали именно такива модели. Доверявайки ни се, Вие получавате гаранция за качество на изключително достъпни цени започващи от 35 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните дамски сандали Puma трябва да са винаги в кутия с фабричен номер, който присъства и на вътрешния етикет на Puma обувката или на фабричния хартиен етикет. Предвид високия контрол на качеството, през който преминава продукцията, да се различат фалшификатите не е трудно – следете за:

  • криви шевове;
  • асиметрия;
  • стърчащи нишки;
  • изкривено лого или други несъвършенства.

Често задавани въпроси за Puma:

Оригинални ли са дамските спортни екипи на марката Puma?

Всички дамски спортни екипи на Puma, както и всички продукти от Dress4less са с доказан оригинален произход. Подбрани са директно от продуктовата гама на производителя и доставени до нас от официални дистрибутори.

Желая да поръчам дамски спортен екип на Puma, но размерът, който ми трябва е изчерпан? Да очаквам ли нова наличност?

В редки случаи едни и същи артикули в Dress4less биват предлагани повторно. Възможно е, обаче, изчерпан размер да се появи отново в сайта, ако е бил заменен или върнат от клиент. Ако желаете, бихте могли да следите наличността онлайн, за да не пропуснете възможността да поръчате желания екип.

От какви материали са изработени дамските спортни екипи на Puma? Качествени ли са?

Предлаганите от Dress4less дамски екипи на Puma са изработени от висококачествени материи с гаранция за качество, комфорт и дълъг срок на употреба. В производството на нашите продукти са използвани иновативни технологии за максимален комфорт и свобода на движенията.

Мога ли да поръчам по отделно горна или долна част от дамски екип на марката Puma?

Дамските екипи на марката Puma се предлагат единствено в комплект от две части, не предлагаме опция за закупуването им по отделно.

Желая да поръчам дамски екип на Puma, но не мога да избера от наличните в сайта. Предлагате ли горнища и долнища, които да се съчетават в комплект?

В Dress4less ще откриете богат избор на дамски горнища и долнища на марката Puma. Някои от тях се комбинират перфектно в комплект и бихте могли да ги поръчате по отделно. Ако имате нужда от допълнителна информация или консултация може да се свържете с нас.

Виж повече