Дамски тениски Puma

1 - 5 от 5

Puma дамски тениски - качество и отличителни характеристики

Puma е топ производител на спортни продукти с доказано качество. Дамските тениски представени от дизайнерите на световно известния бранд са изработени от функционални и висококачествени синтетични и/или памучни материи, които не се мачкат лесно и запазват формата си по-време на физическа активност.

Отличават се с дълготрайна издръжливост, а цветовете запазват свежия си вид дълго време.  Изключително меки, удобни и практични, дамските тениски Puma са оборудвани с най-новите и иновативни технологии:

 • dryCELL - технология, която ви поддържа сухи през целия ден, извеждайки потта към външната повърхност на материята  за по-бързото изпаряване.
 • THERMO R+ - адаптивна, динамична термо-регулационна система, която в зависимост от необходимостта абсорбира или отделя топлината, поддържайки по този начин оптималната температура на тялото. При някои модели има поставен индикатор в долната лява част, който се оцветява в синьо, когато тениската абсорбира топлина и в оранжево, когато отделя.
 • PWRCOOL - специално покритие от вътрешната страна на материята съдържащо Ксилитол (захарен алкохол), който обикновено се използва в производството на дъвки, тъй като осигурява естествено охлаждащ ефект. Влагата от потта взаимодейства с Ксилитола и създава усещане за свежест и прохлада, точно както когато сдъвчете дъвка. Тази технология има потенциала да смъкне телесната температура с два до три градуса.
 • 360 REFLECTIVITY – светлоотразителни елементи, които осигуряват подобрена видимост на 360 градуса, в условия на слаба светлина.

При различните модели има добавени допълнителни елементи за постигане на максимален комфорт – мрежести панели в критичните топлинни зони, осигуряващи прохлада, плоски шевове, издължена задна част за по-голямо покритие.

Видове, модели и серии

Дамските тениски Puma се предлагат във всякакви форми и размери. Сред предложенията могат да бъдат намерени модели със:

 • стандартна кройка (Regular Fit),
 • свободен силует (Relaxed Fit),
 • втален силует (Slim Fit), както и овърсайз дизайн (Oversized Fit).

Специално за дамите Puma представя различни колекции, като едни от най-популярните са:

 • Karl Lagerfeld;
 • Selena Gomez;
 • Hello Kitty;
 • Naturel;
 • Mr. Doodle;
 • Studio; Ignite;
 • Downtown и др.

Ето и някои конкретни предложения спрямо предназначението им:

 • За фитнес и тренировка  - Soft Sports, Dual Thermo-R S/S, HIT Feel It, Be Bold Graphic, Shift Versatile, PUMA S/S Tee, Speed SS, Graphic SS, Loose Tee 2;
 • За бягане – IGNITE Heather, Lite Laser Running Tee, Runner ID, Last Lap, Epic Heather;
 • За ежедневие или друг вид лека тренировка – Elevated SS, Xtg Colorblock, Modern Sports, Classic Logo, Rebel, Essentials, Holiday Pack, Active Logo, Special.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Независимо дали за спорт, интензивни тренировки или физическа активност в ежедневието, свободата на движенията е винаги необходима  – дамските тениски PUMA представени от екипа на Dress4less Ви осигуряват точно това, като същевременно са с модерен дизайн, за да се чувствате и изглеждате отлично. Пазаруването при нас Ви дава възможност да намерите перфектната тениска за вашият уникален стил, както и да се възползвате от атрактивните ни цени – от 20 лв. до 50 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Предвид високия контрол на качеството, през който преминава продукцията, разпознаването на фалшификатите не е трудно. Изкривено лого, стърчащи конци, криви шевове, неприятна на допир материя – всичко това би могло да означава, че пред вас стои фалшификат.

Често задавани въпроси за Puma:

Какви кройки се използват за производството на дамските тениски на марка Puma?

Предлаганите от Dress4less дамските тениски на марка Puma са в няколко различни кройки. Повечето дамски модели от марката са в свободна Loose fit кройка, предлагаме също вталени Slim fit модели, както и със стандартна Regular fit кройка. Марката предлага голямо разнообразие от цветове, атрактивни кройки, деколтета в различни форми и деликатнии материи, използвани в производството.

Желая да поръчам дамска тениска на Puma, но размерът, който ми трябва е изчерпан? Да очаквам ли нова наличност?

В редки случаи едни и същи артикули в Dress4less биват предлагани повторно. Възможно е, обаче, изчерпан размер да се появи отново в сайта, ако е бил заменен или върнат от друг клиент. Ако желаете, бихте могли да следите наличността онлайн, за да не пропуснете възможността да поръчате желаната тениска.

Материалите, от които са направени дамските тениски на Puma отговарят ли на описанието в сайта?

Материалите, от които са направени дамските тениски на марка Puma отговарят на продуктовите описания в сайта. Ако имате допълнителен въпрос, относно използваните в производството на продуктите ни материали, може да се свържете с нас!

Искам да закупя дамска тениска на Puma, от Ваш магазин. В сайта видях, че не е наличена в магазина, от който желая да я купя. Има ли вариант да бъде доставена там?

Предлагаме опция доставка до наш магазин. За целта е необходимо да отидете в обекта, от който желаете да закупите тениската и да заявите, че искате доставка до него. Цената на услугата е в размер от 3 лева и се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

Виж повече