Чанти Reebok

Reebok чанти - качество и отличителни характеристики

Знаем, колко е трудно човек да намери точната чанта, която търси. Световноизвестният бранд Reebok предлага на своите почитатели голям избор от чанти, изработени от висококачествени материи, които са издръжливи на износване. Марката предлага различни видове и цветове дамски и мъжки чанти, които са подходящи както за спорт така и за ежедневието.

При почти всички модели дамски и мъжки чанти Reebok, логото на марката – делта е изобразена в предната им лицева част. Може да се види и под формата на пришита гумирана част с изписано в нея логото с надпис Reebok под нея.

 

Видове, Модели и серии

Чантите Reebok имат голямо разнообразие от видове и модели. Бранда залага на качествени материали при изработката, за да могат да бъдат леки и удобни, но най-вече практични. Чантите, които са произведени за мъжката част са малки, с дълга регулируема презрамка за носене през рамо. Моделите са с подсилено дъно против износване. Те са изработени от висококачествена материя.

По-голямата част от чантите имат едно отделение, което е с вместимост за портмоне, телефон и ключове както и един външен допълнителен джоб. Чантите, които се предлагат за дамите са с различна големина и форма и за носене през рамо или в ръка, подходящи за всеки ден или за спорт. Повечето от моделите притежават голямо основно отделение с цип за екипировката и вътрешен джоб за ценни предмети.

Най-търсените модели чанти Reebok са:

-          Enhanced Active Tote Bag Black                       -  W GRAPHIC OST BAG

-          Training Essentials City Bag                               -  WOR CITY BAG

-          Act Fon City Bag                                                   -  WOMENS ESSENTIALS TOTE

-          TE CITY BAG                                                          -  WOMENS FOUNDATION GRAPHIC TOTE

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Всяка дама мечтае за перфектната чанта за нея с изчистен дизайн и практично приложение! Чантите на Reebok са правилният избор. Ние от Dress4less се грижим за Вас, като Ви подбираме само и единствено интересни, удобни, различни и функционални оригинални чанти Reebok, които да подхождат на всяка модерна визия избрана от Вас. При нас ще откриете чантите на изключително добри цени, които са от 25лв. до 70лв.

 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните стоки не трябва да имат нишки, които да стърчат или изкривени шевове. Също може да се различи оригинал от фалшификат по това, че на повечето оригинални модели чанти има поставено лого на циповете.

Често задавани въпроси за Reebok:

 

Подходящи ли са за пътуване чантите на марка Reebok?

В Dress4less ще откриете голямо разнообразие от модели чанти на марка Reebok, някои от които чудесен избор за пътуване. Чантите са комфортни и леки, подходящи за семейни почивки или служебно пътуване.

Всички чанти на Reebok ли имат дълга дръжка?

Не всички модели чанти на марката Reebok са снабдени с дълга дръжка. В продуктовото описание на всеки модел ще откриете детайлна информация. Ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас!

Могат ли да се поръчат повече от един брой еднакви модели на чанти на марката Reebok?

Да, всеки артикул може да се поръча в повече от един брой. Важно е само да се провери наличността и дали броят отговаря на направената поръчка.

Има ли модели чанти Reebok в повече от един цвят?

Чантите Reebok, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Виж повече