Чорапи Reebok

1 - 23 от 23

Reebok чорапи - качество и отличителни характеристики

Reebok е една от най-доминиращите марки в своята индустрия. Компанията е известна с това, че прави здрави и екологични продукти. Те са замислени и изработени за хора, изискващи качество и удобство, независимо дали са на работа или спортувате във фитнес залата. Марката предлага голямо разнообразие от видове аксесоари като дамски и мъжки чорапи Reebok.

Те се изработват от различни видове материи, които да са меки и да не дразнят кожата. Плоските шевове на пръстите при чорапите допринасят за допълнително удобство. Допълнително са подсилени в областта на пръстите, което ги прави по-устойчиви на износване. Разбира се чорапите могат да се използват както за всеки ден, така и за различните видове спорт.

Логото също не липсва, то обикновено е от външната страна на чорапите, отгоре като символ или надпис Reebok.

Видове, Модели и серии

Reebok като световно известен производител и търговец на дрехи, обувки и аксесоари не пропуска да предложи на своите фенове разнообразие от видове и модели чорапи в зависимост за какъв вид употреба са предназначени. В последни години модните тенденции клонят към носенето на висок тип чорап, който се комбинира с подвити дънки или спорно елегантен панталон, като идеята е да се вижда голяма част от него, за това дизайнерите създават все по-шарени и интересни чорапи.

Предлаганите модели от бранда са чорапи с висок конч - над глезена, нисък конч - под глезена и тип терлички. Бранда ги предлага единични комплекти или по няколко чифта в пакет.  

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Reebok залага на качеството и удобството и поради тази причина произвежда висококачествени чорапи специално за нуждите на своите почитатели. Ние от Dress4less сме си поставили за цел да предоставим възможността на българския потребител и фен на марката да се сдобие с оригинална и качествена стока на супер цени.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните чорапи Reebok не трябва да имат стърчащи нишки, изкривени шевове и логото трябва да е избродирано правилно.

Често задавани въпроси за Reebok:

Налично ли са артикулите в момента на поръчка на чорапи Reebok?

Всички налични продукти на Reebok са посочени в сайта. Стандартно доставката става в рамките на един работен ден. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където доставката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

Ако моделът или размерът, който желая да поръчам не се визуализира в сайта на чорапи Reebok, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели и размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Мога ли да поръчам артикулите в други цветове?

Не, всички артикули, които са налични са показани в сайта ни. Всички налични размери и цветове са опоменати към всеки модел.

Виж повече