Раници Reebok

Reebok раници - качество и отличителни характеристики

Ако мислите, че раницата е само за спорт и пътуване, дълбоко грешите. Напоследък раниците са моден аксесоар, подхождащ на всяко облекло, и подходящ за работа, училище, разходка из града. Reebok има нестихваща страст към фитнеса и също толкова силна отдаденост към дизайна. С дългите години опит в производството и търговията на спортни стоки не пропускат възможността да предложат на своите фенове страхотни и удобни раници.

Те са направени от висококачествени материали, които да са устойчиви и издръжливи на честата употреба, а голяма част от тях са с подсилено дъно. Подходящи са както за училище, така и за спорт. Бранда предлага не само раници, които да са леки и удобни, но да бъдат и практични. Повечето от моделите имат регулируеми презрамки с EVA панели за по-голям комфорт.

Има и модели раници Reebok, изработени от високотехнологична материя Cordura®, които са високоустойчиви на протриване, протъркване, разкъсване и износване. Животът им е няколко пъти по-дълъг в сравнение и с най-устойчивите полиестери. Марката предлага както семпли и изчистени модели раници, така и с много цветен дизайн. Модерния дизайн на всяка раница е допълнено с логото на марката символа делта, символизиращ трите стълба на личната промяна, включващи умствена, физическа и социална насоченост, както и може да се срещне само надпис Reebok или пришито лого на марката в долната част.

Видове, Модели и серии

Раниците Reebok имат голямо разнообразие от видове и модели. При тях също има размери, в зависимост от това за какво ще се използват може да избере точния за вас размер. За по-голямо удобство и комфорт раниците имат подплатен гръб и регулируеми презрамки. Дръжката в горната част предоставя възможност за лесно носене в ръка.

Като допълнителен детайл някои модели имат и карта за идентификация във вътрешната част на раницата. Всяка раница има различни отделения, голяма част от тях имат отделение за лаптоп, както и странични джобове за бутилка с течност.

Едни от най-търсените модели раници са:

-          Style Foundation Active Backpack Black                  -  Backpack ACT ENH GR

-          Foundation Black Orange Backpack                          -  Style Found Followg Backpack Black

-          Style Active Foundation Graphic Backpack              -  Essentials Act Fon Backpack Black

-          Active Foundation Backpack                                       -  Kids Foundation Backpack Pink

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

Ако наблягате на спортния стил в ежедневието си, значи имате нужда от такъв тип раница, какъвто предлага световноизвестния бранд Reebok, за да съчетавате стила си в удобен и красив вид. Заложете на страхотните модели и си гарантирайте удобно и широко място, на което да съберете своите принадлежности.

Ние от Dress4less ще изберем най-подходящия за вас модел раница, с който да изразите стила си и да улесните ежедневието си. Страхотните раници Reebok може да откриете при нас на цени от 30лв. до 60 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните раници Reebok не трябва да имат стърчащи нишки, неравномерни шевове. Можем да различим оригиналния продукт от фалшивия като огледаме дали логото е поставено и изписано правилно.

Често задавани въпроси за Reebok:

Качествени ли са раниците на марка Reebok?

Раниците Reebok са изработени от висококачествени материали с гарантирано качество и дълъг срок на употреба. Материалите вложени в производството им са сертифицирани с гаранция за висок стандарт без компромис в качеството.

Само за училище ли са подходящи раниците Reebok?

Не, всички раници на марка Reebok са подходящи за ежедневието на всеки. Както за училище, за фитнес или за служебно пътуване, те са лесно и удобно решение за цялото семейство.

Имат ли отделение за лаптоп раниците на марка Reebok?

Повечето раници на марка Reebok имат вътрешно отделение за лаптоп. В продуктовото описанието ще откриете подробна информация за всички джобове и вътрешни отделения на конкретния модел.

Всички модели раници на Reebok ли са с регулируеми дръжки?

Всички модели раници на Reebok, предлагани от Dress4less имат две регулируеми дръжки, като на повечетo модели те са подплатени и ергономични.

 

Виж повече