Сакове Reebok

Reebok сакове - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще откриете богат избор от мъжки и дамски сакове Reebok. С дългогодишния си опит в производството на спортни стоки, дизайнерите се стремят да направят саковете още по леки, удобни и практични за носене. Изработват се от висококачествени и здрави материи, които да са издръжливи на голямо натоварване и употреба. Дъното на всеки един от саковете е подсилен за да не се прокъса когато има търкане с различни видове повърхности, също така някои от тях са с дъно от водоустойчива материя.

Саковете Reebok са подходящи както за спорт, така и за пътувания, които стават неизбежна част от ежедневието. При саковете също има различни размери в зависимост за какво ще са необходими. При всеки един модел, логото е в голям размер и е поставено на лицевата страна на сака, като основно е изобразен символа делта с надпис Reebok под него или голям надпис Reebok по цялата дължина на сака и в края е поставен символа делта.

Видове, Модели и серии

Световния гигант Reebok се стреми да предложи на спортните си почитатели както различни видове и модели сакове, така и разнообразие от размери и цветове. Те могат да се използват както за спорт и пътувания, така и за ежедневието. За по-голям комфорт и удобство при носене саковете разполагат с два вида презрамки, едните са къси и могат да се залепят с велкро лента, като се носят в ръка.

Другата презрамка се регулира и може да става и къса и дълга като тя се носи през рамото. По-голямата част модели сакове са с едно голямо отделение с цип по цялата дължина, вътрешни разделения и вътрешни джобове за по-лесно организиране на вещите. Също така присъства и отделение за влажна екипировка или обувки, което има отвор за циркулация на въздуха.

Най-предпочитаните модели сакове са:

-          Foundation Cylinder Bag Orange                        -  Enhanced Lead & Go Graphic Grip Bag Black

-          Active Core Medium Grip Bag Blue                    -  Classics Core Duffle Bag Black

-          Act Fon S Grip Duffel Bag Blue                            -  Active Core Graphic Medium

-          Graphic Grip Duffle Bag Grey                              -  OST GR GRIP L

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Световноизвестната марка за спортни стоки Reebok, доказала се на пазара през годините, ни предлага разнообразие от цветни, удобни и интересни модели сакове. Предоставя възможност на всеки свой почитател да открие най-добрия и удобен сак за него. При нас в Dress4less ще откриете широка гама сакове Reebok и ще изберете най-качествения и функционален за Вас от световноизвестната марка. Също така Ви предлагаме уникалните модели на възможно най-ниски цени, започващи от 40 лв. до 55 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Всеки аксесоар на Reebok минава контрол за качество преди да бъде пуснат на пазара и се следи да излезе от фабриката в перфектен вид. Стърчащи нишки, криви шевове, лого поставено криво или на друго място, говори за фалшификат.

Често задавани въпроси за Reebok:

Саковете на Reebok имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка поръчка има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Всички модели сакове на Reebok ли са с допълнителна дълга дръжка?

Моделите на сакове на марка Reebok са с допълнителна регулируема дръжка за носене през рамо, която е описана към тях.

С подплатено дъно ли са саковете на марка Reebok?

Някои от саковете на марка Reebok са с допълнително подсигурено подплатено дъно, като някои от предложенията ни са с водоустойчиво дъно за още повече комфорт и сигурност.

Подходящи ли са за фитнес саковете на марка Reebok?

Саковете на марка Reebok, предлагани от Dress4less са с практичен и лек дизайн и удобни подплатени дръжки. Някои от моделите са с джоб за съхранение на обувки, което ги прави чудесен избор за тренировка.

Виж повече