Мъжки къси панталони Reebok

1 - 9 от 9

Reebok мъжки къси панталони - качество и отличителни характеристики

Като една от най-големите спортни компании в света, Reebok предлага огромен асортимент от категории облекла както за спорт така и за ежедневието. Още една част от облеклото, която е подходяща за това са късите мъжки панталони. Те са важна част от облеклото на всеки мъж в горещите летни дни, независимо дали ще са за носене на плажа, на фитнес, за сутрешния крос или просто за удобството и лекотата през деня.

Бранда предлага мъжки къси панталони създадени от висококачествени материи и технологии подходящи за всякакъв тип спорт и за ежедневието. От това за какво са предназначени късите панталони Reebok, зависи от каква материя и кройка ще са. Моделите предназначени за фитнес и тренировки са изработени от висококачествена бързосъхнеща материя и имат технология за извличане на потта и по- бързото изпаряване и изсъхване, наречена Speedwick.

Те са от лека материя с водоотблъскващо покритие, като външният слой на материята е обработен с DWR (Durable Water Repellent) покритие, което повишава водонепромокаемостта за допълнителна защита. Изключително леки и удобни, което гарантира отлична свобода на движение и комфорт.

Отличителната черта при всеки вид къс панталон Reebok е различното по големина лого на марката, при някои модели то е малко и дискретно поставено, а при други заема голяма част от артикула. Друга интересна характеристика е, че някои модели предназначени за бягане имат светлоотразителни елементи, за по-голяма сигурност при тичане вечер.

Видове, Модели и серии

Според модела и вида къси панталони Reebok определяме за какво са предназначени, дали за спорт или за ежедневието. Можем да намерим модели както за бягане и фитнес, така и за свободното време. Моделите предназначени за фитнес и тренировки, а също и стават за ежедневно носене са изработени от висококачествена бързосъхнеща материя или от мека памучна материя за комфорт по време на движения. Кройките могат да бъдат в свободен или втален силует.

Някои от предпочитаните модели мъжки къси панталони Reebok са:

-          TS Epic AOP Q1                                          - EL MARBLE GROUP

-          RC EPIC Cordloc                                         - WORKOUT COMM KNIT SHORT

-          RC Hybrid                                                    - UFC FG FIGHT WEEK SHORT

-          RC Austin II                                                 - TE LINEAR LOGO SHORT

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

Reebok, като доказал се производител и търговец на пазара за спортни стоки, не спира да ни изненадва с актуалните, леки и удобни мъжки къси панталони, които освен с голямата си практичност ни предоставя и високо качество. За да бъдат доволни нашите клиенти, ние от Dress4Less освен че предлагаме оригинални, качествени и разнообразни мъжки къси панталони Reebok, Ви ги предоставяме на страхотни цени, достъпни за всеки клиент.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Основното за да се разпознае оригинала от фалшификата е да се гледат детайлите, малките неща, емблемите, шевовете да са равни, да няма излишни стърчащи конци, материите при допир да отговарят на етикета.

 

Често задавани въпроси за Reebok:

Желая да поръчам мъжки къси панталони на Reebok и да ги комбинирам с тениска предложана в секция „Завърши визията“. Съчетават ли се добре двата продукта? Еднакви ли са материите им?

В секцията „Завърши визията“ предоставяме на клиентите си възможност да разгледат най-подходящите продукти, с които за допълнят облеклото си. Освен, че нашите предложения се комбинират добре визуално, те са изработени от сходна материя.

В секцията „Завърши визията“ предоставяме на клиентите си възможност да разгледат най-подходящите продукти, с които за допълнят облеклото си. Освен, че нашите предложения се комбинират добре визуално, те са изработени от сходна материя.

Промени могат да бъдат направени и след завършването на Вашата поръчка, ако обаче все още не е изпратена. Преди да изпратим поръчката Ви я потвръждаваме чрез телефонно обаждане. Бихте могли да изчакате да се свържем с Вас или да ни се обадите на посочения в секция контакти, телефонен номер.

Имат ли включен преглед и тест мъжките къси панталони на марката Reebok?

Мъжките къси панталони на Reebok, както и цялата продуктова гама на Dress4less се изпращат с опция преглет и тест. Така клиентите ни ще могат да преценят дали продукта оправдава очакванията им, преди да го заплатят.

Имат ли гаранция мъжките къси панталони на марката Reebok? С каква продължителност?

Мъжките къси панталони на марка Reebok имат гаранция, от която всеки клиент на Dress4less може да се възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на на продукта.

Виж повече