Мъжки спортни обувки Reebok

1 - 13 от 13

Reebok мъжки спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Компанията Reebok е един от водещите световни производители на мъжки спортни обувки. Характерно за тях е техният красив външен вид и модерен дизайн. Изработени от най-добрите материали и иновативни технологии, спортните обувки Reebok са качествени, удобни и модерни.

Технологиите, вградени в обувките осигуряват максимален комфорт, мекота, лекота и намаляване на напрежението на краката при ходене и спортуване. Брандът произвежда модели както за спорт и туризъм, така и за носене през свободното време.

За да предават такъв комфорт и удобство, в обувките са изградени системи и специални междинни подметки като Hexalite, 3DfuseFrame, SMOOTHFUSE, DMX Ride Foam+, Stabilizing Frame, FuelFoam, EVA, FLASHFILM™, Flexwave. Гъвкавите канали в предната част на стъпалото Meta Split, които се срещат при някои модели подпомагат естествения наклон на стъпалото в предната му част за естествено усещане и по-добро равновесие.

А характерното при туристическите модели мъжки обувки, е че притежават Gore-Tex мембрана, която предпазва от проникване на вода в обувката и запазва краката сухи през влажните и дъждовни дни на преход. Отличителна характеристика на марката е нейното лого, което е символа делта символизиращ трите стълба на личната промяна, включващи умствена, физическа и социална насоченост. Но освен него, бранда продължава да ползва и старите лога на Reebok, като може да се видят в разнообразието от модели мъжки обувки.

Видове, Модели и серии

Reebok произвеждат широка гама от видове мъжки обувки в зависимост от спорта, за който са предназначени, както и спортно елегантни обувки за ежедневието тип кец. Кецовете са в стил oldschool, които може да съчетаеш с различен outfit, но винаги ще изглеждаш елегантно.

Те са изработени от висококачествена естествена кожа, велур или набук, а подметката е от каучук, което създава удобство и стабилност при ходене. Срещат се в широка гама от цветови комбинации.

Най-търсените модели обувки са:

  • За бягане - Aztrek Outdoor Pack, Flexagon Shoes Black, Royal Ultra Black, Express Runner Blue.
  • За фитнес - 3D Fusion Tr Blue, LAVANTE TERRAIN, QUICK MOTION 2.0, REALFLEX TRAIN, Nano X
  • За ежедневието ( тип кец )- ROYAL COMPLETE, ROYAL TECGQUE, ROYAL SMASH SDE, ROYAL BB 4500 HI2

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Да имаш обувки Reebok, това е доказателство, че цениш качеството. Дизайн, комфорт и здравина от най-високо ниво - всичко това е съчетано в оригиналните мъжки спортни обувки Reebok, които ще намерите при нас в Dress4less. Нашия екип се е заел да Ви предложи това несравнимо удоволствие, като постигне перфектен баланс между високо качество и достъпни за клиента цени, започващи от 80лв. до 150лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Обувките на Reebok минават контрол за качество преди да бъдат пуснати на пазара и се следи да излязат от фабриката в перфектен вид. Лепило по обувките, стърчащи нишки, криви шевове, лого поставено криво или на друго място, говори за реплика, фалшификат.

Често задавани въпроси за Reebok:

Искам да поръчам мъжки спортни обувки за ежедневието? Подходящи ли са моделите на Reebok?

Спортните обувки на марка Reebok се отличават с използването на доказани технологии в моделите, за оптимален комфорт. Ако решите да купите мъжки маратонки на Reebok, тогава можете да сте сигурни в качеството и удобството на на всеки един артикул. В продуктовите описания ще откриете информация за вложените технологии и материали. Reebok се счита за „марка на качеството“, която предлага практични продуктите с модерен дизайн.

Ако моделът мъжки спортни обувки на Reebok, който желая да поръчам е изчерпан, да очаквам ли нова наличност?

Изчерпани модели и размери не можем да Ви гарантираме, че ще имаме нова наличност. Случва се да получаваме повторно, вече предлагани модели, но най-добре е да следите наличността в сайта ни.

Поръчах мъжки спортни обувки на Reebok, но размерът не ми е по мярка, а моделът вече е изчерпан. Възможна ли е замяна с продукт на друга марка?

Не е задължително да заменяте само с продукти от тази марка, замяната може да бъде направена с цялата продуктова гама на Dress4less. Необходимо е единствено да се обадите на нашия национален телефон и да заявите, че желаете да замените и кой е желаният от Вас модел и размер.

Качествени ли са мъжките спортни обувки на Reebok? Използвани ли са технологии в производството им?

Предлаганите в Dress4less, мъжки спортни обувки на Reebok са изработени от висококачествени и устойчиви на износване материали. В допълнение моделите предлагат комфорт, благодарение на технологиите използвани в производството им. Някои от най-актуалните технологии в спортните обувки са: EVA пяна, в подметката и стелката на обувката за мекота с всяка стъпка, OrthoLite® стелка, която предпазва крака от изпотяване и неприятни миризми, както и Gore-Tex® мембрана за водоустойчива защита в мокри условия, и много други. За Ваше улеснение в продуктовото описание сме предоставили подробна информация за използваните материали и технологии.

Виж повече