Мъжки тениски Reebok

1 - 15 от 15

Reebok мъжки тениски - качество и отличителни характеристики

Независимо дали сте на почивка, на тренировка, на работа или на приятна разходка из града, тениската е винаги необходима. Reebok като доказал се производител и търговец на спортни стоки, не пропуска да ни предложи най-търсения продукт, а именно мъжките тениски на марката, като предлага голямо разнообразие от видове и модели. Както знаем те са както многофункционални, така и за всеки сезон.

Подходящи за почти всеки повод и винаги намират приложение, като могат да се използват както за спорт и тренировка, така и в ежедневието и при специални случаи. Мъжките тениски Reebok са изработени от висококачествени материи и технологии, като основната използвана технология е SpeedWick, която отвежда потта далеч от кожата и поддържа тялото хладно и сухо. Благодарение на нея феновете на марката чувстват лекота, прохлада, удобство и комфорт по време на носене.

А със специалната материя  ACTIVCHILL се повишава дишащата способност, която поддържа оптимална телесна температура, независимо от условията и е антибактериална. Материите на тениските могат да бъдат полиестерни или от висококачествен памук, според това за какво ще се използват. Могат да се съчетаят идеално във всеки стил спорт и кежуал.

Дизайнерите са вмъкнали и някои детайли към моделите тениски за още по-голямо удобство и функционалност, като плоски шевове против дразнене на кожата, мрежест панел на гърба за по-добро проветряване и светлоотразителни елементи на гърба. Логото на марката е изобразено по различен начин на всеки модел, като може да е печат на гърдите, Reebok графика, Reebok графика в предната страна и на ръкава, лента с надпис  Reebok на ръкавите.

Видове, Модели и серии

Reebok могат да се похвалят с разнообразие от видове и модели мъжки тениски – с дълъг или къс ръкав, със свободна кройка, във втален вариант, с яка, спортни, кежуал, в различни цветове, и всеки от тях може да се съчетае с вашия модерен стил.

Едни от предпочитаните модели тениски са:

  • За ежедневието - Speedwick Move Tee Black, One Series Speedwick Move T-Shirt, Pique Polo Tee Navy, Crossfit Tee M Black
  • За спорт - Training Activchill Graphic Tee Blue, Run Essentials Crewneck Tee, Training Essentials Marble Group Tee, T-Shirt Run Short Sleeve Tee, Workout Tech Tee Blue

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Където и да си, каквото и да правиш, Rebook ще ти носи увереността, от която имаш нужда, защото движението е много повече от просто спорт. От мъжките тениски се изисква да бъдат не само стилни, но и да са функционални. Ние от Dress4less имаме за цел да дадем възможност на родният потребител да се докосне до световната мода и тенденции чрез оригинални продукти на достъпни цени. Предлагания ценови диапазон за мъжки тениски Reebok е от 35лв. до 50 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

При производството на всеки един артикул на Reebok се използват съвременни технологии и е организиран задълбочен контрол на качеството на всеки етап. В такъв случай оригиналните мъжки тениски не трябва да имат стърчащи нишки, криви шевове или криво поставено лого.

Често задавани въпроси за Reebok:

Материалите, от които са направени мъжките тениски на Reebok отговарят ли на описанието в сайта?

Материалите, от които са направени мъжките тениски на марка Reebok отговарят на продуктовите описания в сайта. Ако имате допълнителен въпрос, относно използваните в производството на продуктите ни материали, може да се свържете с нас!

Искам да закупя мъжка тениска на Reebok, от Ваш магазин. В сайта видях, че не е наличена в магазина, от който желая да я купя. Има ли вариант да бъде доставена там?

Предлагаме опция доставка до наш магазин. Необходимо е единствено да отидете в магазина, от който желаете да закупите тениската и да заявите, че искате доставка до него. Цената на услугата е в размер от 3 лева и се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

Предлагате ли мъжки тениски на марка Reebok, изработени от дишаща материя?

Почти всички, предлагани от Dress4less тениски на марка Reebok, са изработени от висококачествена дишаща мария. В описанието на всеки артикул ще откриете информация за вида материя, от който е изработен.

Използват ли се технологии в производството на тениските на марка Reebok?

Тениските на марка Reebok са произведени, съобразно нуждите и изискванията на потребителите. Reebok несъмнено използва висококачествени материи и технологии, които ще Ви осигурят комфорт, независимо дали тренирате или сте на работа. Една от най-актуалните технологии използвани в тениските от бранда е SpeedWick, която спомага за изтегляне на потта далеч от кожата към външната повърхност на материята за по-бързо изпаряване.

Виж повече