Дамски джапанки Reebook

Няма намерени продукти в тази категория

Reebok дамски джапанки - качество и отличителни характеристики

В категорията с дамски джапанки Reebok ще намерите изключително голямо избор от видове и модели. Те са изработени от висококачествени синтетични и водоустойчиви материали, с които се гарантира трайността и лекотата.

Вложената EVA пяна омекотява натиска на ходилото по цялата дължина на подметката, като тя притежава специални каналчета, които осигуряват максимално сцепление при мокри настилки. Има и модели дамски чехли изработени от едно цяло парче пяна EVA, гарантираща съвършен комфорт при всяко стъпване.

Изключително леки и удобни, подходящи за всеки ден, плаж или басейн. Не липсва и традиционното лого на марката, а именно символа делта, символизиращ трите стълба на личната промяна, включващи умствена, физическа и социална насоченост. То е поставено отстрани или отгоре по продължение на гумираната част. Също може да се срещне и на подметката отгоре или отдолу.

Видове, Модели и серии

Дамските джапанки Reebok , които се предлагат са два типа. По-предпочитани от дамите са джапанките, които се обуват между пръстите, така наречените тип „прашка“, а другия вид е с широка лента отгоре от едната страна на крака до другата. Дамските джапанки Reebok могат да се използват както за басейн и плаж, така и за ежедневна употреба. Моделите, които предлага бранда са:

-          Cash Flip Black                                              -  Cash Flip Purple

-          KOBO H2OUT                                                -  FLIP FLOP

-          Classic Slide                                                   -  Transition Flip

-          Easy Tone Flip II                                            -  Splashtopia 2.0 Flip

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Спортния лидер ни предлага голям асортимент от дамски джапанки Reebok, които можете да намерите в широка цветова гама модели. Reebok не разчита само на името, което си е създал през годините, а се стреми да изкара на пазара още по-удобни и леки джапанки, с високо и гарантирано качество. За да получат нашите клиенти най-доброто, ние от Dress4less се стремим да предложим качество, удобство и свобода на движението на страхотни цени.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Както всички продукти с марка Reebok, така и дамските джапанки, подлежат на изключително висок контрол за качество.  Стърчащи конци, криви шевове, лепило, дори  минимално разминаване в начина, по който изглежда логото – всички тези признаци биха могли да означават, че сте попаднали на фалшификат.

Често задавани въпроси за Reebok:

Предлагате ли дамски джапанки на марката Reebok, които да са устойчиви на мокри настилки?

Дамските джапанки на марка Reebok са проектирани със специални каналчета върху подметките, които осигуряват максимално сцепление при мокри и хлъзгави настивки.

Имат ли гаранция дамските джапанки на марка Reebok? С каква продължителност?

Дамските джапанки на марка Reebok, както и всички продукти предлагани в Dress4less са с гаранция, от която всеки клиент може възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Ако някои от джапанките на Reebok са поръчани за подaрък, може ли да бъде направена замяна от друг човек?

Замяна може да се направи от името на друг човек. Необходимо е единствено замяната да бъде заявена предварително с обаждане на нашия националн телефон. Когато човекът се свърже с нас, трябва да предостави данни за поръчката и да посочат артикула, с който ще се заменя.

Как да разбера дали са удобни дамските джапанки на марка Reebok?

Нашите предложения на дамски джапанки Reebok са с вложена EVA пяна, която омекотява натиска на ходилото по цялата дължина на подметката и създава усещане за лекото и мекота с всяка крачка. Reebok е един от най-надеждните брандове, когато става дума за комфорт.

Виж повече