Дамски къси панталони Reebok

Reebok дамски къси панталони - качество и отличителни характеристики

За сутрешния крос, за летни спортове или просто да подчертаете бронзов тен, спортните дамски къси панталони винаги ще са желан тоалет в гардероба на дамите. Reebok, като световно известен производител и търговец на спортни стоки и в тази категория предлага широка гама от видове и модели дамски къси панталони. Изработени са от висококачествена бързосъхнеща материя, а кройките са съобразени за целта на ползване.

Повечето от моделите притежават Speedwick технология, която изтегля потта далеч от кожата към външната повърхност на материята за по-бързо изпаряване, като по този начин регулира естествената температура на тялото. Изключително леки и удобни, което гарантира отлична свобода на движение и комфорт. Дамските къси панталони Reebok могат да се използват за спорт, тренировки или в ежедневието.

Перфектно се съчетават с тениска, потник и дори със суитчър. Логото на марката - символа делта с надпис Reebok под нея, може да се срещне най-често поставен от външната страна в долния край на единия крачол, графичен акцент в страничен шев - името на марката или надпис на ластичната част на кръста.

Видове, Модели и серии

Дамските къси панталони Reebok имат голямо разнообразие от видове и модели. Те могат да се ползват както за различни видове спорт и тренировка, така и за носене в ежедневието. Марката предлага различни кройки къси панталони като те могат да бъдат с широка кройка за повече свобода на движение и комфорт, и по тясна кройка.

Моделите, които са най-често търсени от дамите са:

-          Wor Myt Terry Short Grey                                                   -  Mesh Shorts

-          Urbeam Short Multicolour                                                  -  MYT Woven Shorts

-          Running Essentials 4in Short Black                                    -  Workout Ready Shorts Ladies

-          WORKOUT READY MESCH SHORT

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Световноизвестният бранд предлага на своите почитатели дамски къси панталони Reebok от висококачествени материи, леки и удобни кройки в различни модели, десени и размери, които ще да ви накарат да се почувствате непобедими с тях. Ние от Dress4less Ви предоставяме точните модели и кройки, които ще удовлетворят Вашите желания и нужди. Дамски къси панталони Reebok можете да намерите при нас на цени от 30лв. до 40лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Основното за да се разпознае оригинала от фалшификата е да се гледат детайлите, малките неща, емблемите, шевовете да са равни, да няма излишни стърчащи конци, материите при допир да отговарят на етикета.

Често задавани въпроси за Reebok:

Всички дамски къси панталони на Reebok ли имат ластик в талията?

Почти всички модели дамски къси панталони на марка Reebok има комфортен ластик в талията. В редки случай моделите могат да са с връзки вместо ластик.

Оригинални ли са дамските къси панталони на марка Reebok?

Всички продукти на Reebok и всички марки публикувани в сайта на Dress4less са напълно оригинални, с доказано качество и произход. Артикулите са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори. В резултат на тези ексклузивни партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Всички модели дамски къси панталони на Reebok ли имат джобове?

Повечето от моделите на дамските къси панталони Reebok нямат джобове. Ако желаете да получите допълнителна информация относно спецификите на конкретен модел може да се свържете с нас!

Виж повече