Дамски клинове Reebok

Reebok дамски клинове - качество и отличителни характеристики

Като световно известен производител на спортни стоки, Reebok e помислил за всяка важна част от това да чувстваме лекота и максимален комфорт по време на спорт или тренировка. В този ред марката предлага уникални и стилни дамски клинове - дългите и ¾ клинове са подходящи както за спортуване, така и за ежедневно носене в свободното време.

Те са леки, еластични и благодарение на материите, от които са изработени, изглеждат перфектно върху всеки! Както знаем бранда залага на висококачествени материали, технологии и системи, от които да бъдат направени. Специално при тази категория облекло, при производството на повечето от моделите, дизайнерите използват не една технология, за да може тялото да не чувства напрежение, да му е комфортно.

Такива технологии са SpeedWick и CORDURA®. Клина е дреха, която дамите може да съчетаят с голям набор от видове облекло, като потник тип бюстие, втален потник или свободна кройка, къса тениска или свободен силует.

За да са по – функционални клиновете на Reebok, те вкарват различни допълнителни детайли към моделите като например ергономични плоски шевове за повече комфорт и против дразнене на кожата, мрежести панели за допълнително проветрение, широк еластичен колан и светлоотразителни елементи.

И тук характерното е обозначението на марката, като тя може да бъде видяна под формата на щампа надпис, надпис Reebok по дължината на единия крачол, лента надпис Reebok, лого символ делта и светлоотразително лого.

Видове, Модели и серии

Дамските клинове Reebok са изработени от висококачествени материи, като те могат да бъдат полиестерна или памучна, според това дали ще се използват за спортуване или в ежедневието. За спорт дамите ползват повече клиновете от полиестер, тъй като обгръщат плътно фигурата и я пристягат като същевременно лекотата на материята позволява свободно движение на тялото.

Памучната материя е предпочитана за свободното време, защото е по-мека, удобна и свободна. Търсени модели от нежния пол са:

-          Garden Rebel Legging                                               -  WOR MESH TIGHT

-          ELLE Yoga Legging                                                      -  WORKOUT AOP CAPRI

-          CrossFit Compression Tights                                    -  OSR TIGHT - P1

-          Workout Capri 3/4 Leggings Multicolour               -  LINEAR LOGO TIGHTS

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Световноизвестният бранд Reebok се стреми да е винаги в крак с времето и последните тенденции. Той цели да стимулира колкото се може повече хора да водят здравословен и пълноценен начин на живот, правейки различни упражнения и тренировки. Ние от екипа на Dress4less чрез разнообразието от оригинални спортни дамски клинове на страхотни цени средно от 40лв. до 70 лв., искаме да вдъхновим клиентките си да тренират повече, за да са здрави.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Reebok използват съвременни технологии и е организиран контрол на качеството на всеки един етап от производството. В такъв случай оригиналните дамски клинове не трябва да имат стърчащи нишки, криви и набръчкани шевове, бримки по мрежестите панели или неправилно изписан надписа на марката.

Често задавани въпроси за Reebok:

Как да преценя дали материята на дамските клинове Reebok е плътна или тънка?

В станицата на всеки продукт сме предоставили информация за състава на продукта и негова детайлна снимка, за да придобиете по-ясна представа колко плътна е материята и каква е нейна структира. Ако Ви е необходима повече информация относно конкретен модел може да се свържете с нас!

Искам да поръчам дамски клин на марката Reebok, който да съчетая с тениска или потник от същата марка. Имате ли модели, подходящи за съчетание?

В Dress4less предлагаме голямо разнообразие от дамски клинове, тениски и потници на марката Reebok. Една част от тях могат да бъдат се съчетават перфектно. За Ваше улеснение сме предоставили секция „Зашърши визията“, която се намира под продуктовото описание. В нея ще откриете най-подходящите продукти, с които да допълните облеклото си.

Имат ли гаранция дамските клинове на марката Reebok?

Дамските клинове на марката Reebok имат гаранция, от която всеки клиент има право да се възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Комфортни ли са ластиците около талията на клиновете на марка Reebok?

Повечето от моделите дамски клинове на Reebok са снабдени с колан или широка еластична лента на талията, която дори допринася за по-голям комфорт и сигурност при движение.

Виж повече