Дамски спортни обувки Reebok

1 - 21 от 21

Reebok дамски спортни обувки - качество и отличителни характеристики

За всяка модерна жена спортните обувки отразяват нейния характер, и понеже всяка дама притежава уникален стил, Reebok се е погрижил с широка гама от модели и дизайн за всеки вкус и всяка спортна дейност:

  • класически или екстравагантни,
  • агресивни или нежни,
  • шарени или едноцветни,
  • иновативни или традиционни.

Разнообразието и комбинацията от текстил, кожа, висококачествeни материи, технологии и системи осигуряват комфорта и сигурността на краката.

Често използваните такива технологии за изработката на уникалните обувки са Flexweave, Hexalite, 3DFuseFrame, 3D Ultralite, IMEVA, PowerFrame, Non Marking. Повечето дамски спортни обувки Reebok са с антибактериални, анатомични OrthoLite® стелки, които предпазват крака от изпотяване, неприятни миризми и бактерии. Имат и мрежести части, осигуряващи отлична вентилация и комфорт на стъпалата.

Също така световно известният производител на спортни стоки използва освен най-разпространеният материал за междинни подметки, който се отличава с изумително лекото си тегло и уникалните омекотяващи свойства EVA, така и IMEVA междинна подметка от специална пяна грижеща се за още по-голяма мекота на крака. А характерното при туристическите модели дамски обувки, е че притежават Gore-Tex мембрана, която предпазва от проникване на вода в обувката и запазва краката сухи през влажните и дъждовни дни на преход.

И тук отличителната  характеристика на марката е нейното лого, което е символа делта символизиращ трите стълба на личната промяна, включващи умствена, физическа и социална насоченост. Бранда продължава да ползва и старите лога на Reebok, като може да се видят в разнообразието от модели дамски спортни обувки.

Видове, Модели и серии

Асортиментът от видове, модели и дизайн дамски спортни обувки, който поддържа Reebok е абсолютно всеобхватен. Те могат да бъдат обувки за разходка и модерни кецове за града или специалните маратонки за бягане, които ще защитават ставите от излишно натоварване, ще омекотяват натиска при стъпване и ще стоят перфектно.

Спрямо това за какво са предназначени, бранда предлага следните видове:

  • За тренировка - Cardio Ultra Black, Flexagon 2 Flexweave Les Mills Black, Astroride Future Gp Trail Running, Furylite Graphic, Express Runner Black, Ridgerider Trail 4.0 Grey, One Rush Black, Trailgrip RS Black
  • За ежедневие - Royal Glyde Light Mint, Solestead, Cardio Motion Coral, Flexile Blue, Zoku Runner Ultraknit HT Flat Grey, ROYAL COMPLETE CLN, ROYAL ANFUSO MS

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

С дългогодишното си присъствие на пазара, Reebok успява да се наложи, като марка от висок клас. Доверявайки се на нас от Dress4less, Вие получавате възможност да избирате от модели дамски спортни обувки, обединили в себе си модерен дизайн, надеждност, функционалност, комфорт и здравина от най-високо ниво на достъпни за клиента цени, започващи от 60лв. до 145 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните дамски обувки Reebok са изработени от най-качествени материали, така че да издържат дълго време на интензивна употреба. Всеки чифт минава през контрол на качество и излиза от фабриката в перфектен вид. Не трябва от тях да излизат стърчащи конци, да има криви шевове, да са изцапани с лепило или да има липсващо лого.

Често задавани въпроси за Reebok:

Харесах си дамски спортни обувки на марката Reebok, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

В сайта на Dress4less се визуализират всички налични артикули. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други цветове в наличност.

Отговарят ли си на размерите дамските спортни обувки на Reebok? Как да разбера кой размер е подходящият за мен?

Дамските спортни обувки на Reebok отговарят на размерите си, но имайте предвид, че има изключения при някои по-специфични модели. За Ваше улеснение сме предоставили таблица с ориентировъчни рамери, които ще улеснят избора Ви. При нужда от допълнителна информация за конкретен модел, може да се свържете с нас!

Кои са най-често използваните технологии в производството на дамски спортни обувки на марка Reebok?

В производството на дамски спортни обувки Reebok, бранда използва най-актуалните технологии в бранша. Най-използваните технологии при дамските модели обувки са: OrthoLite® стелка, която предпазва крака от изпотяване, неприятни миризми и бактерии и EVA пяна, с която са снабдени почти всички модели от марката, която придава по-голяма мекота и комфорт при стъпване.

Оригинални ли са дамските спортни обувки на марката Reebok?

Всички дамски спортни обувки на марката Reebok са с доказан оригинален произход. Подбрани са директно от продуктовата гама на производителя и доставени до нас от официални дистрибутори.

Виж повече