Общи условия Black Friday

Предмет на Кампанията Black Friday и Общи условия за ползване:


1. Промоцията е валидна от 26.11.2020 г. в 00:01 ч. до 29.11.2020 г. в 23:59 ч..

2. Участието в Промоцията е доброволно и безплатно (т.е. Участникът, който купува Продуктите в Промоцията не е длъжен да поема допълнителните разходи, с изключение на плащането на цената на Продуктите участващи в Промоцията и разходите, избрани от клиента, включително разходите за доставка или връщане на поръчката).

3. Кампанията Black Friday важи да всички артикули които са публикувани на страницата: https://www.dress4less.bg/black-friday/

4. Кампанията Black Friday важи във всички физически магазини на Dress4less, като и онлайн на https://www.dress4less.bg

5. Кампанията Black Friday не може да се комбинира с други промоции, отстъпки, намаления, промо кампании, специални оферти, които са в сила;

6. Предметът на Кампанията не може да бъде изплатен в брой или заменен на някакви други средства за плащане, и също така е непрехвърлим.

7. Всички рекламации, свързани с Промоцията Участниците могат да заявяват и по електронен път на адрес: [email protected].

8. За да се ускори разглеждането на Рекламацията трябва да посочите името и фамилията на Участника на Промоцията, информация за контакт (например имейл адрес или телефонен номер), както и кратко описание на причините за подаването на Рекламацията.

9. Кампанията Black Friday не включва (не намалява) възможните разходи за доставка на Продуктите закупени от тази Промоция в Онлайн магазина. Участникът трябва да заплати всички възможни допълнителни разходи.