Чанти Timberland

Няма намерени продукти в тази категория

Timberland чанти - качество и отличителни характеристики

Timberland е световен лидер в проектирането и търговията с висококачествени обувки, дрехи и аксесоари за потребителите, които ценят времето си на открито. В тази категория световноизвестният бранд ни предлага голям избор от чанти, изработени от висококачествени материи, които са издръжливи на износване и първокачествена естествена или еко кожа.

Timberland ни предлага различни видове и цветове дамски и мъжки чанти, които са подходящи както за спорт така и за ежедневието. Те могат да бъдат изработени както от 100% естествена кожа, така и в комбинация от полиестер и детайли от първокачествена кожа. При почти всички модели дамски и мъжки чанти Timberland, логото на марката е изобразено в предната им лицева част, като поставено релефно лого или релефно лого печат Timberland®.

Видове, Модели и серии

Чантите Timberland имат голямо разнообразие от видове и модели. Бранда залага на качествени материали при изработката, за да могат да бъдат леки и удобни, но най-вече практични.

Чантите, които са произведени за мъжката част са малки, с дълга регулируема презрамка за носене през рамо в практични размери и не ограничава движенията. По-голямата част от чантите имат едно отделение, което е с вместимост за портмоне, телефон и ключове както и един външен допълнителен джоб.

Някои модели имат вътрешен органайзер. Чантите, които се предлагат за дамите са с различна големина и форма и за носене през рамо или в ръка, подходящи за всеки ден или за спорт.

Повечето от моделите притежават голямо основно отделение с цип и вътрешен джоб за ценни предмети. По-голямата част от чантите са изработени от 100% първокачествена кожа и велур и имат регулируема презрамка с метална тока. Най-търсените модели чанти са:

  • За мъже - Small Items Bag, LEATHER SMALL ITEMS, Mini Items Bag Navy, Mini Body Bag Canvas Shoulder Navy, Allendale Small Cross Body Bag, Tuckerman Small Crossbody Bag in Black
  • За дамите - Terrace Pines Bucket Bag, Rosecliff Camera Bag, Rosecliff Shoulder Bag

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Чантите Timberland са направени от висококачествени материали и първокачествена кожа, като са подходящи за спорт, ежедневие, дори и за специални случаи. Те допринасят за това да направят цялостната Ви визия още по-актуална и интересна и различна, като в същото време са изключително удобни за съхранение на личните Ви вещи. При нас в Dress4less ще намерите богато разнообразие от най-забележителните чанти Timberland на изключително добри цени като средно започват от 50лв до 60 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните стоки не трябва да имат нишки, които да стърчат или изкривени шевове. Логото трябва да е поставено правилно, да не е изкривено. Също може да се различи оригинал от фалшификат по това, че на повечето оригинални модели чанти има поставено лого на марката на циповете.

Често задавани въпроси за Timberland:

Подходящи ли са чантите Timberland за ежедневието?

Чантите с марка Timberland са подходящи за всеки ден. Подходящи са за семейни почивки ли служебно пътуване.

Има ли модели чанти Timberland в повече от един цвят?

Чантите на Timberland, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Могат ли да се поръчат повече от един брой еднакви модели на чанти на марката Timberland?

Да, всеки артикул може да се поръча в повече от един брой. Важно е само да се провери наличността и дали броят отговаря на направената поръчка.

Всички чанти на Timberland имат дълга дръжка?

Чантите на Timberland, които имат дълга дръжка е задълбително опоменато в описанието. Ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас.

Виж повече