Чорапи Timberland

Няма намерени продукти в тази категория

Timberland чорапи - качество и отличителни характеристики

Timberland е една от най-доминиращите марки в своята индустрия. Компанията е известна с това, че прави здрави и екологични продукти. Те са замислени и изработени за хора, изискващи качество и удобство, независимо дали са на работа или се разхождат по градски улици и горски пътеки. Марката предлага голямо разнообразие от видове аксесоари като дамски и мъжки чорапи Timberland.

Те се изработват от различни видове материи, които да са меки и да не дразнят кожата. Плоските шевове на пръстите при чорапите допринасят за допълнително удобство. Допълнително са подсилени в областта на пръстите, което ги прави по-устойчиви на износване. Разбира се чорапите могат да се използват както за всеки ден, така и за различните видове спорт.

Логото също не липсва, то обикновено е от външната страна на чорапите, отгоре като символ или надпис Timberland, или десен с разпръснато лого навсякъде по чорапите. 

Видове, Модели и серии

Timberland като световно известен производител и търговец на дрехи, обувки и аксесоари не пропуска да предложи на своите фенове разнообразие от видове и модели чорапи в зависимост за какъв вид употреба са предназначени. В последни години модните тенденции клонят към носенето на висок тип чорап, който се комбинира с подвити дънки или спорно елегантен панталон, като идеята е да се вижда голяма част от него, за това дизайнерите създават все по-шарени и интересни чорапи.

Предлаганите модели от бранда са чорапи с висок конч - над глезена, нисък конч - под глезена и тип терлички. Бранда ги предлага по два или три чифта в пакет.

Моделите чорапи, които са най-търсени са:

-          2-Pack Marled Ribbed Crew Socks                  - Two Pair Pack Of Crew Socks

-          3-Pair Dotted Crew Socks                                 - Winthrop Crew Socks Black

-          Repeated Logo Crew Socks Grey                     - Premium Wool Ribbed Crew Socks Navy

-          Cotton Blend Novelity Crew Sock                    - Sagamore Beach Three Pair No Show Socks

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Timberland залага на качеството и удобството и поради тази причина произвежда висококачествени чорапи специално за нуждите на своите почитатели. Ние от Dress4less сме си поставили за цел да предоставим възможността на българския потребител и фен на марката да се сдобие с оригинална и качествена стока на супер цени.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните чорапи Timberland не трябва да имат стърчащи нишки, изкривени шевове и логото трябва да е избродирано правилно.

Често задавани въпроси за Timberland:

 

Мога ли да поръчам артикулите Timberland в други цветове?

Не, всички артикули Timberland, които са налични са показани в сайта ни. Всички налични размери и цветове са опоменати към всеки модел.

Налично ли са артикулите в момента на поръчка на чорапи Timberland?

Всички налични продукти на Timberland са посочени в сайта. Стандартно доставката става в рамките на един работен ден. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където доставката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

Ако моделът или размерът, който желая да поръчам не се визуализира в сайта на чорапи Timberland, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели и размери са видими в сайта за марка Timberland. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Естествени ли са материалите, които се използват за чорапите на марка Timberland?

Всички материали, които се използват за чорапите на Timberland са описани към състава на всеки продукт. Марка Timberland използва екологично чисти и естествени продукти и материали, които са с доказано качество.

Виж повече