Колани Timberland

Няма намерени продукти в тази категория

Timberland колани - качество и отличителни характеристики

Timberland е световен производител и търговец на аксесоари за потребителите, като предлагат качествена и детайлна изработка. Ще откриете голямо разнообразие от видове и модели колани, изработени основно от първокачествена естествена кожа, като се използва най-често биволска и телешка. По-голям асортимент са класическите колани, които са в изчистен вид, без капси и надписи по тях.

Подходящи са за спортно-елегантен или кежуал стил облекло. Логото на марката може да бъде поставено на различни места по колана – на катарамата, дискретен лого печат поставен в края на кожената част на колана, надпис Timberland® по дължина на катарамата и голям лого печат по ширината на колана в основата му. Също така всеки колан на бранда има прикрепен кожен маркер "100% естествена кожа", както и логото на компанията – дърво или надпис Timberland®.

Видове, Модели и серии

В категорията ще откриете различни видове и модели колани Timberland, които могат да се носят в ежедневието и при по-специални случаи. Повечето са в класически стил изчистени колани, но има и разчупен стил – плетен кожен колан. Основните цветове колани, които може да видите в тази категория са черен, кафяв, сив, тъмно син и керемиден. Различните видове катарами правят всеки колан да е различен от другия, според това каква форма и цвят имат.

Всички катарами на коланите Timberland са метални и заоблени, като могат да бъдат в метален блестящ вид, със сребристо покритие за античен вид или боядисани с цвят. Дължината на колана се регулира посредством металната катарама според индивидуалните изисквания. Те се предлагат в няколко дължини:

  • 80см,
  • 85см,
  • 90см,
  • 95см,
  • 100см,
  • 105см.

Бранда предлага и двулицеви колани, като всяка страна е в различен цвят, а катарамата е с въртящ механизъм. Обикновено коланите се произвеждат по стандарт на ширина и тук той е 4см., за да пасват на всеки спортен панталон или дънки.

Някои от най-търсените модели колани Timberland са:

  • New Reversible Leather Belt Black                     - Coloured Bartack Belt Black
  • Buffalo Leather Belt Black                                    - Leather Keeper Belt Brown
  • Gunmetal Roller Buckle Brown                           - 36Mm Bartack Tab

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Често се питаме, днес какъв колан да сложа? Timberland ни предлага разнообразие от висококачествени дизайнерски изчистени колани, подходящи както за изтъркани дънки, така и за по класически стил, за спортно елегантни панталони и къси дънки.

Ние от Dress4less имаме за цел да се погрижим за Вас, като подберем най-добрите и интересни модели оригинални колани Timberland, които ще са чудесно допълнение към вашата визия на възможно най-ниски и достъпни цени за родния пазар. Те варират от 60лв. до 70 лв.

Разпознаване на фалшификати от оригинали

За да разпознаем оригиналните колани Timberland от фалшивите има няколко детайла, по които можем да разберем, а именно кожата на колана трябва да е мека, задължително трябва да има прикрепен кожен маркер "100% естествена кожа", миризмата на кожата и логото да е поставено правилно.

Често задавани въпроси за Timberland:

Коланите на Timberland предлагат ли се в различни дължини?

Моделите на Timberland, които имат повече от един размер са описани в описанието на продуктите.

Коланите на Timberland предлагат ли се в различни ширини?

Моделите на Timberland, които имат повече от едина щирина са описани в описанието на продуктите.

Всички аксесоари на марка Timberland ли имат повече от един цвят?

Коланите, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Естествени ли са материалите, които се използват за коланите на марка Timberland?

Продуктите, от които с анаправени коланите Timberland са опоменати в описанието на модела. Ако имате допълнителни въпроси, за повече информация, може да се свържете с нас.

Виж повече