Шапки Timberland

Няма намерени продукти в тази категория

Timberland шапки - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще откриете голямо разнообразие от мъжки и дамски шапки с козирка и зимни плетени шапки Timberland. Световноизвестната марка не пропуска да ни изненада с интересни и актуални модели шапки, които са изработени от висококачествени материали. В зависимост за кой сезон са предназначени шапките, може да ги намерите в различни видове  и цветове, като те биват летни, есенни и зимни.

Изработени от висококачествена термо материя, плетените шапки са подходящи както за всеки ден, така и за зимни спортове. Изключително топли и меки, те са идеално допълнение към външния Ви вид за студените зимни дни. Повечето модели шапки с козирки са от 100% органичен памук.

Притежават вентилационни отвори за по-добро циркулиране на въздуха и предпазване от спарване на главата, а по-летните варианти шапки са с мрежеста задна част. Регулират се, чрез метална или пластмасова закопчалка. Разбира се логото на бранда е поставено на всяка шапка, но под различна форма. Може да бъде избродирано лого надпис Timberland, плетен надпис Timberland, дискретно избродирано малко лого в долната страна на шапката или зашита кожена лента с логото.

Видове, Модели и серии

Бранда предлага различни видове шапки спрямо предназначението, което може да е за спорт или в ежедневието. Повечето модели шапки са с леко извита козирка за по-голямо удобство и прикриване от слънчевата светлина. Timberland предлага широка гама от разцветки шапки с козирки, като основните са в черен, сив, тъмно син, светло син, войнишко зелено и жълт цвят.

Разнообразие има и при плетените видове шапки, като те могат да бъдат с помпон, а има и модели с два помпона, които могат да се сменят чрез тик-так копче. Могат да бъдат двулицеви или по-дълбоки с подвит край.

Едни от най-предпочитаните модели шапки Timberland са:

  • Плетени зимни - Marled Chunky Gift Black, Reverse Pom Hat Pink, Pom-Pom Beanie Brown, Cable Sloughty Beanie Hat Navy, Logo Cuffed Pom Hat, Reversible Beanie
  • С козирка - Script Baseball Cap, Trucker Cap, Southport Beach Cap, Canvas Baseball Cap

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Независимо дали търсите шапка с козирка, която да Ви предпазва от слънчевите лъчи или плетена шапка, която да Ви топли през зимата, дизайнерите на Timberland са се погрижили с широка гама уникални видове и модели на избор. Ние от Dress4less правим всичко по силите си за да Ви предоставим най-търсените и най-актуални модели оригинални шапки Timberland на възможно най-ниските и достъпни цени започващи от 25лв. до 60лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните шапки Timberland не трябва да имат изкривени шевове и стърчащи конци. Емблемите трябва да са поставени на предназначените места и логото трябва да е избродирано правилно.

Често задавани въпроси за Timberland:

Зимните шапки на Timberland подходящи ли са за деца?

Всеки един от продуктите на Timberland има размер, но ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас.

За мъже или за жени са шапките на Timberland ?

Моделите на шапките на Timberland са универсални и са подходящи за всеки ден или за зимни спортове.

Всички модели ли шапки имат логото на Timberland?

Абсолютно всички шапки на марката Timberland имат лого на моделите. Някои модели са като шампа, а на други с отделен етикет.

Продуктите на Timberland имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка една наша пратка на шапки Timberland има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Всички шапки на марка Timberland ли имат повече от един цвят?

Моделите шапки, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела. Акоо нямат други модели, значи този модел е наличен в един цвят.

Виж повече