Детски зимни обувки Timberland

Няма намерени продукти в тази категория

Често задавани въпроси за Timberland:

Детските зимни обувки на Timberland имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Винаги всяка една от пратките ни има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Предпазват ли от студ детските зимни обувки Timberland?

Детските зимни обувки в Dress4less са изработени от устойчиви и висококачествени материали. Нашите зимни модели са предназначени за носене през студените месеци, дори при неблагоприятни зимни условия. В производството им са вложени плътни материи с допълнителна подплата, масивни подметки за устойчивост при хлъзгави настилки и издължен дизайн за повече топлина и защита.

Ако поръчам детски зимни обувки на Timberland за подaрък, възможна ли е замяна от друг човек?

Да, замяната може да бъде направена от името на друг човек на зимни детски обувки на Timberland. Необходимо е единствено да бъде заявена с обаждане на нашия национален телефон и предоставяне на информация за първоначалната поръчка.

Мога ли да променя размера на детски зимни обувки Timberland, след завършена поръчка?

Промени на модел, размер и адрес за доставка могат да бъдат направени и след завършена поръчка детски зимни обувки Timberland. Преди да обработим и изпратим поръчката Ви я потвръждаваме, чрез телефонно обаждане. Бихте могли да изчакате да се свържем с Вас или да ни се обадите на посочените в секция контакти, телефонни номера.

Виж повече