Мъжки зимни обувки Timberland

1 - 18 от 18

Timberland мъжки зимни обувки - качество и отличителни характеристики

Популярната фирма Timberland е създадена през 50-те години на XX век. Неин създател е талантливият обущар Нейтън Шварц. Той заедно с екип от специалисти изобретява иновативната система, благодарение на която обувките Timberland стават непромокаеми и устойчиви срещу много от атмосферните фактори и така представят първите по рода си непромокаеми кожени ботуши. Те са съчетание от първокачествен жълт набук, дебела гумена подметка и невиждана майсторска изработка.

Жълтият ботуш се превръща мигновенно в класика. И след близо 50 години, Timberland взаимства от архивите, за да създаде модели зимни обувки, налагащи се като бестселъри, комбинирайки ги с висококачествени материали и дизайнерски детайли. Жълтия ботуш е подобрен за да вплете в себе си най-новите технологии в обувната индустрия и цветове, оставайки солидна и здрава както винаги.

Така модерните  дизайни са изработени за дълготрайна употреба без да се прави компромис с комфорта. Технологиите и системите използвани при производството на мъжките зимни обувки Timberland, с които те са още по-здрави, екологични, водоустойчиви, удобни и краката остават топли и сухи при тежки атмосферни условия – влага, дъжд, сняг и заледяване са:

  • WATERPROOF,
  • PRIMALOFT® ECO изолация,
  • ANTI-FATIGUE.

При почти всички модели подметката е от рециклиран каучук Green Rubber™. Мъжките зимни обувки могат да се носят с дънки, спортен панталон и долнище тип кежуал. Характерното при този тип обувки е, че логото е поставено от външната задна страна към петата. Има набуков маркер, прикрепен към дясната обувка с надпис "Гарантирана водоустойчивост", както и логото на компанията - дърво.

Видове, Модели и серии

Брандът предлага изключително голяма гама от видове и модели мъжки зимни обувки Timberland, като ниски зимни обувки, кецове, боти и ботуши в различни цветове и комбинации от кожа и набук. Интересен факт е партньорството на Timberland с националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада ( NBA ) като проектират новите стилове водоустойчиви ботуши с екипните цветове и уникални детайли на отборите ( емблемите им са отпечатани на горния край на езика на ботуша ) Boston Celtics, Chicago Bulls и LA Lakers.

Най-търсените модели мъжки зимни обувки са:

-          Euro Sprint Hiker                                - Squall Canyon Algonquin Mt Wp Chukka Jet Black

-          Heritage 6 Inch Boot                          - Courma Guy Boot

-          Premium 6 Inch Heritage Boot         - MTCR Mocassin Toe Boot

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Обувките на бранда се радват на голяма популярност не само сред планинарите, но и сред всички ценители на удобството и добрия стил. Масивните обувки на марката често биват избирани от световноизвестните звезди като Риана и Кание Уест.

Вдъхновени от стила на популярните личности, ние в Dress4less Ви каним да се докоснете до обувките, които обикнаха милиони хора по света, на изключително добри цени започващи от 150 лв. до 200лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

За да разпознаем оригиналните зимни обувки Timberland от фалшивите има няколко детайла, по които можем да разберем, а именно при оригинала капсите на обувките са във форма на шестоъгълник, декоративните шевове са четириредови с найлонови нишки, от външната страна на продукта трябва да присъства логото на марката и трябва да има набуков маркер, прикрепен към дясната обувка.

Често задавани въпроси за Timberland:

Предпазват ли от студ мъжките зимни обувки Timberland?

Предлаганите от Dress4less мъжки зимни обувки на Timberland са изработени от устойчиви и висококачествени материали. Нашите зимни модели са предназначени за носене през студените месеци, дори при неблагоприятни зимни условия. Точно за това в производството им са вложени плътни материи с допълнителна подплата, масивни подметки за устойчивост при хлъзгави настилки и издължен дизайн за повече топлина и защита.

Желая да поръчам мъжки зимни обувки на Timberland, които да са непромокаеми, устойчиви на хлъзгава настилка и комфортни. Как да разбера, кои отговарят на изискванията ми?

В Dress4less ще откриете разнообразие от зимни модели на Timberland. За Ваше улеснение сме предоставили подробна информация, за всеки от моделите в продуктовото им описание. По този начин ще имате възможност да сравните и изберете най-подходящия, за Вашите нужди модел. В случай, че Ви е необходима допълнителна информация или имате нужда от консултация може да се свържете с нас!

Желая да поръчам мъжки зимни обувки на Timberland, но размерът ми е изчерпан? Да очаквам ли нова наличност?

Продуктите, предлагани от Dress4less рядко биват зареждани повторно. В някои случай, изчерпан размер може да се появи отново в сайта, ако е бил заменен или върнат от клиент. Ако желаете, бихте могли да следите наличността онлайн, за да не пропуснете възможността да поръчате желания модел.

Ако поръчам мъжки зимни обувки на Timberland за подaрък, възможна ли е замяна от друг човек?

Замяната може да бъде направена от името на друг човек на зимни обувки на Timberland. Необходимо е единствено да бъде заявена с обаждане на нашия национален телефон и предоставяне на информация за първоначалната поръчка.

Виж повече