Дамски зимни обувки Timberland

1 - 9 от 9

Timberland дамски зимни обувки - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще откриете невероятни и цветни видове и модели дамски зимни обувки. Въпреки, че с марката Timberland се свързват главно жълтите туристически обувки, те не са единственият продукт на популярния бранд. Преглеждайки асортимента на марката можете да видите както легендарните „yellow boots”, така и боти и ботуши, подходящи за атмосферните условия през зимния сезон.

Изработени са от висококачествени рециклирани материали, технологии и системи. Най-често използваните технологии при изработката на популярните зимни обувки са:

  • SensorFlex™,
  • ANTI-FATIGUE,
  • PRIMALOFT® ECO,
  • WATERPROOF,
  • Aerocore ™ .

Също така моделите Timberland са направени от първокачествени кожа и набук, с което те са още по-здрави, екологични, водоустойчиви, удобни и краката остават топли и сухи при влага, дъжд, сняг и заледяване. При почти всички модели подметката е от рециклиран каучук Green Rubber™. Дамските 6-инчови обувки са емблематичен Timberland модел, който е задължителна част от дамската колекция.

Комбинират се с небрежна рокля на бос крак и любимото си яке Timberland за ежедневна, но класическа уикенд визия. Иконичните вече туристически обувки с изчистен дизайн, отиват и не само на изтъркани дънки, но и на панталони и пола от джинс.

Характерното при този тип обувки е, че логото е поставено от външната задна страна към петата. Има набуков маркер, прикрепен към дясната обувка с надпис Гарантирана водоустойчивост, както и логото на компанията - дърво.

Видове, Модели и серии

Брандът предлага изключително голяма гама от видове и модели дамски зимни обувки Timberland, като боти и ботуши в различни цветове, дължина на ток и комбинации от кожа и набук. При повечето модели има и добавен елемент около глезена от изкуствена кожа, който придава усещане за по-голямо удобство, топлина от плюш и първокласна визия.

Релефния дизай на някои от обувките ще впечатли всички около вас. По случай 45-годишнината на марката  Timberland, дизайнерите създават специална лимитирана серия, която се характеризира от 4-те елемента - вода, въздух, огън и земя. щ

Най-харесваните модели зимни обувки от дамите са:

-          Earthkeepers Savin Hill Lace Chukka                         - 6 Inch Premium Boot

-          Groveton 6-Inch Lace Zip Nubuck Pink                     - Courmayeur Valley High Boot

-          Mayliss 6-Inch Boot Black                                            - Allington 6 Inch Boot

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Със силна и точно определена идея в основата си, колекцията предлага както нови модели дамски зимни обувки Timberland, така и обновени стилове, които отразяват актуалното желание за по-стилизирани обувки.

Иконата на марката - ботушите се фокусират върху по-младежко изпълнение с модерни детайли и различни цветове. Ние в Dress4less имаме за цел да Ви предложим широка гама от видове и модели от точно тези популярни световни зимни обувки на достъпни цени започващи от 90лв. до 220лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

За да разпознаем оригиналните зимни обувки Timberland от фалшивите има няколко детайла, по които можем да разберем, а именно при оригинала капсите на обувките са във форма на шестоъгълник, декоративните шевове са с четириредови с найлонови нишки, от външната страна на продукта трябва да присъства логото на марката и трябва да има набуков маркер, прикрепен към дясната обувка.

Често задавани въпроси за Timberland:

Оригинални ли са дамските зимни обувки на марката Timberland?

Всички продукти на Timberland публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални, с доказано качество и произход. Вие можете да се възползвате от оригинални дамските спортни обувки на несравнимо добри цени.

Дамските зимни обувки на Timberland имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка една наша пратка има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Всички модели ли дамски зимни обувки имат логото на Timberland?

Абсолютно всички модели на марката Timberland имат лого на моделите. Отличителният знак на марката - трите линии, присъства в дизайна на всички модели - класически или нови.

Има ли модели от дамските зимни обувки на марка Timberland, които са в повече от един цвят?

Зимните обувки на Timberland, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Виж повече