Чанти Under Armour

Няма намерени продукти в тази категория

Under Armour чанти - качество и отличителни характеристики

В тази категория световноизвестният бранд ни предлага голям избор от чанти Under Armour. Изработени от висококачествени материи, които са издръжливи на износване, а част от чантите  са изработени от водоустойчиви материи.

Under Armour предлага различни видове и цветове дамски и мъжки чанти, които са подходящи както за спорт така и за ежедневието. Основната технология, която е използвана при изработката на чантите е UA Storm – технология, която защитава вещите от неблагоприятни климатични условия. При почти всички модели дамски и мъжки чанти Under Armour, логото на марката е изобразена в предната им лицева част.

Видове, Модели и серии

Чантите Under Armour имат голямо разнообразие от видове и модели. Бранда залага на качествени материали при изработката, за да могат да бъдат леки и удобни, но най-вече практични. Чантите, които са произведени за мъжката част са малки, с дълга регулируема презрамка за носене през рамо и такива за през кръста.

Те са изработени от висококачествена водоустойчива материя. По-голямата част от чантите имат едно отделение, което е с вместимост за портмоне, телефон и ключове както и един външен допълнителен джоб.

Чантите, които се предлагат за дамите са с различна големина и форма и за носене през рамо или в ръка, подходящи за всеки ден или за спорт. Повечето от моделите притежават голямо основно отделение с цип и вътрешен джоб за ценни предмети. Имат също вътрешни разделения, където може да се постави органайзер или лаптоп.

Най-търсените модели чанти от дамите са:

  • Favorite Graphic Tote
  • Essentials Zip Tote Purpule
  • FAVORITE DUFFEL 2.0
  • Roland Duffel SM-PNK
  • Essentials

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Какво иска всяка дама? Изчистен дизайн и практично приложение! Чантите на Under Armour са правилният избор. Със своята непромокаема материя, те Ви гарантират предпазването на любимите вещи.

Ние от Dress4less се грижим за Вас, като Ви подбираме само и единствено интересни, удобни, различни и функционални оригинални чанти Under Armour, които да подхождат на всяка модна визия избрана от Вас. При нас ще откриете чантите на изключително добри цени, които са от 40лв. до 55лв.

 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните стоки не трябва да имат нишки, които да стърчат или изкривени шевове. Също може да се различи оригинал от фалшификат по това, че на повечето оригинални модели чанти има поставено лого на циповете.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Всички ли модели на чанти с марката Under Armour имат дълга дръжка?

Не всеки модел има дълга регулируема дръжка. В описанието на отделните модели е опоменато дали имат дълга регулируема дръжка.

Има ли модели чанти Under Armour в повече от един цвят?

Чантите на Under Armour, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Подходящи ли са чантите Under Armour за ежедневието?

Чантите с марка Under Armour са подходящи за всеки ден. Подходящи са за семейни почивки ли служебно пътуване.

Могат ли да се поръчат повече от един брой еднакви модели на чанти на марката Under Armour?

Да, всеки артикул на марката Under Armour може да се поръча в повече от един брой. Важно е само да се провери наличността и дали броят отговаря на направената поръчка.

Виж повече